Assassin’s Creed Unity: Libertate, Egalitate, Asasinate

Așa cum era de așteptat, cei de la Ubisoft au înțeles repejor că seria Assassin’s Creed se bazează pe o formulă aproape perfectă, capabilă să genereze conținut nou fără a deveni redundantă. Sequel după sequel, am fost purtați de vânturile conflictului secret desfășurat între Asasini și Templieri prin cruciade, pe acoperişurile Bizanţului şi am fost invitaţi de onoare la o faimoasă partidă de ceai, ajungând în cele din urmă până în pânzele corăbiilor comandate de pirați liberali, care ne-au furat ochii și cuvintele de laudă într-un review pierdut pe ape tulburi. Dar cum istoria nu duce lipsă de subiecte interesante, iată că unul dintre cele două noi jocuri Assassin’s Creed promise pentru 2014, botezat Assassin’s Creed Unity, va aborda perioada Revoluției franceze (1789-1799).

Deşi suntem mulţi (şi nerăbdători) cei care visăm la un asasin Shinobi, nici perspectiva unui Vechi Regim alcătuit din Templieri monarhişti, a unei incursiuni în căderea Bastiliei sau a unei apariţii spumoase Robespierre + Danton = ghilotină nu sună tocmai rău. Totuşi, producătorii ne-au lăsat să descoperim câteva elemente concrete noi din teaser-ul și screenshot-urile „scăpate” pe internet: un engine next-gen superb, interioare luxuriante, un personaj masculin misterios și posibilitatea de a controla cu precizie sporită alergarea liberă, folosind opțiunile Parkour Up/Parkour Down.

Printre locaţiile noi se numără şi catedrala Notre Dame sau malurile Senei, dar admiraţia ne-a fost captată de atenţia pentru detalii acordată de Ubisoft, chiar dacă vorbim despre o versiune incompletă şi nefinisată a jocului. Surse credibile confirmă lansarea lui Unity pe Xbox One şi PS4. Vom reveni cu amănunte sângeroase pe măsură ce sursele noastre infiltrate în sediul corporaţiei Abstergo trimit informaţii proaspete. Vive la Revolution!

3 Comments

  1. rage fuury martie 31, 2014
  2. rage fuury martie 31, 2014
  3. Cimitri martie 31, 2014

Leave a Reply