Fallout 4 va dispune de un Workshop săptămâna viitoare

Fallout 4 va dispune de un Workshop săptămâna viitoare, ne anunţă cei de la Bethesda. Noul DLC va fi disponibil pentru toate platformele şi nu se fereşte în a se mândri cu ceea ce oferă.

Wasteland Workshop, după cum este numit, va oferi jucătorilor noi opţiuni de design pentru aşezările acestora, precum taxidermie, tuburi de iluminat, kituri pentru scrisori si multe altele. Totodată, veţi avea posibilitatea de a crea diferite cuşti, ce pot fi amplasate pentru capturarea fiinţelor vii – de la raideri până la celebri Deathclaws.

Începând din Mai vom ajunge prin Maine pentru Far Harbor (cel mai mare teren creat de Bethesda după lansarea unui joc) pentru ca în restul anului să primim şi alte DLC-uri precum Creation Kit-ul ce ne va permite să producem moduri pe PC pentru ca mai apoi să le putem transfera pe orice consolă. Ăsta da cross-platform play!

https://www.youtube.com/watch?v=HjASHR7F79Q

 

3 Comentarii

 • Bogdan
  Publicat aprilie 6, 2016 3:50 pm 0Likes

  Sper ca urmatorul Fallout sa fie facut de Obsidian pentru ca 4 este o mizerie (nu ma ateptam sa fie mai prost decat Fallout 3) Dupa New Vegas si Skyrim sa scoti asa ceva este jenant.60 de euro aruncati la gunoi.Macar Dishonored 2 sa spele rusinea.

 • alex
  Publicat aprilie 7, 2016 7:13 am 0Likes

  nu stiu daca e sau nu mizerie, cert e ca n-am simtit nevoia sa il joc mai mult de 4 ore. mie personal 3 mi-a placut, m-a prins, chiar daca nu avea aceeasi atmosfera ca primele. vegas – deloc. skyrim, la a 3-a incercare 🙂 dar dureaza prea mult sa-si infiga carligele. mi-ar placea mai putin accent pe grafica si mai mult pe atmosfera.

  fara nici o legatura, numar zilele pana la doom 😀

 • Daniel
  Publicat aprilie 7, 2016 7:47 am 0Likes

  Spre rusinea mea nu am jucat inca fallout 4 (nici nu am prea avut timp sa incep un RPG ce-i drept), dar mi-au placut la nebunie seria fallout si am savurat pe deplin 3-ul si New Vegas-ul.

  Poate pana in vara ma voi apuca de el 🙂

Adaugă un comentariu