Star Wars: The Old Republic Mandalore’s Revenge vine în luna Iunie

BioWare anunţă Mandalore’s Revenge, noul capitol pentru cunoscutul MMO, Star Wars: The Old Republc. Acesta va fi lansat pe data de 3 Iunie iar producătorii au oferit publicului următorul comunicat alături de un teaser trailer:

„Cel mai nou capitol din cadrul expansion-ului Knights of the Fallen Empire îi oferă Outlander-ului oportunitatea de a-l confrunta pe împăratul Arcann cu ajutorul unei armate de războinici Madalorieni nemiloşi. Înrolează-l pe celebrul vânător de recompense, Shae Vizla, în timp ce tu, alături de Alianţă, pregătiţi controlul asupra celei mai mari armate galactice – Flota Eternă. Fiţi gata în a face faţă deşerturilor şi inamicilor brutali ai lumii Darvannis într-o luptă disperată de a salva galaxia din mâinile Imperiului Etern, totul în timp ce veţi câştiga încrederea lui Shae Vizla şi a războinicilor neînduplecaţi Mandalorieni.

Pentru cei ce nu au început încă această măreaţă călătorie, întreaga lună Mai vă va oferi un free trial al capitolului întâi, pe numele său, The Hunt. Activaţi acest trial până pe data de 30 Mai pentru a intra în posesia unui caracter de nivel 60 cu care vă veţi putea începe periculoasa aventură!”

 

Adaugă un comentariu