Fallout 4 Se Lansează în Această Toamnă

Bethesda ne-a arătat cum poţi să te bărbiereşti, a confirmat faptul că poţi juca cu un personaj feminin şi ne-a lăsat cu gura căscată în faţa sistemului de crafting/construcţie – cu tot cu căsuţa pentru căţel. Despre Fallout 4 (şi crafting!) vom discuta în detaliu mai târziu, dar acum ne mulţumim cu o dată de lansare oficială: 10 noiembrie 2015, pe PC, Xbox One şi PS4.

bethesda_feature_N2 (2)

5 Comentarii

 • Razvan
  Publicat iunie 15, 2015 6:19 am 0Likes

  Sistemul de dialog mi-a ridicat o spranceana. Pare prea Bioware-ish, un dialogue wheel cu maxim 4 raspunsuri, scurte si vagi. Daca nu vor fi skill checks (Speech si Barter) o sa am o problema serioasa :-))

  Other than that, locatiile arata bestial. Imi place ca nu s-au ferit sa foloseasca mai multa culoare (verde-cenusiul din FO3 devenea obositor la un moment dat). VATS-ul nu mai ingheata actiunea ci o incetineste, obligandu-te sa reactionezi mai repede. Cainele imi pare mai mult un gimmick dar e binevenit. In concluzie: me likey! 😀

  • untip
   Publicat iunie 15, 2015 7:45 am 0Likes

   Mie imi chiar e frica. Se pare ca nu mai sunt delo skilluri. Inteligence nu iti mai da skill oints, doar xp in plus si nici nu exista un tab de skilluri in PipBoy.
   Un alt lucru oribil e ca acum dai critical hits la comanda. Luck-ul nu iti mai da critical hit chance, ci mareste rata de reincarcare a barii de critical hits.

   Poate avem noroc si Obsidian o sa faca un NV2 si o sa salveze Fallout de la Bethesda din nou.
   Complet de accord cu culorile. Si sitemul de crafting e frumos. Mai ales Power Armor-ul.

  • Ziskele
   Publicat iunie 15, 2015 8:43 am 0Likes

   Aia cu luck-ul e urata rau. Pe scurt poti sa alergi in jurul unui inamic mai incet, si sa tragi doar cand e bara de critical plina. Dar aia e vedem, oricum cine o sa il ia de la inceput in caz ca e naspa sa nu dea cu el de pamant, cu Bethesda m-am obisnuit, abia peste un an de la lansare eventual o editie GoTY cu toate DLC-urile o sa fie acceptabila, daca nu cu mult fata de jocul la data de lansare. Nu stiu daca Obsidian o sa revina, NV l-am simitit mai mult ca pe o povara luata de pe sufletul celor care ar mai fi avut multe de spus daca nu vindeau licenta, fortat oricum de un deadline, pentru ca se vede ca e un pic neterminat mai ales de partea Legiunii.

 • Tiptils
  Publicat iunie 16, 2015 3:56 pm 0Likes

  C&C: Fallout of Sims. Poate al 5-lea expansion pack ajunge pe mana Obsidianului.

 • Mircea
  Publicat iunie 18, 2015 1:08 pm 0Likes

  Cine considera ca Fallout 3 e un joc bun o sa iubeasca Fallout 4. Restul oamenilor o sa il vada ca ceea ce este: un joc open world tip Elder Scrolls cu un skin de Fallout. Stiu ca dau cu piatra inainte sa apara dar deja m-am ars de 3 ori: Oblivion(am dat bani pe el, pret complet de lansare), Fallout 3(l-am luat de pe Steam cu 5 euro sau ceva de genul asta) si Skyrim pe care slava cerului l-am piratat.

Adaugă un comentariu