Fallout 4 Vault-Tec Workshop a fost lansat

Noul DLC este disponibil pentru Fallout 4 prin intermediul platformei Steam, şi vă va permite să vă descoperiţi supravieţuitorul interior, prin posibilitatea creării propriilor buncăre în care puteţi aştepta apocalipsa aşa cum se cuvine! DLC-ul este vândut separat sau ca parte a Season Pass, iar producătorii ne-au oferit câteva cuvinte de laudă la adresa acestuia:

„Construieşte un viitor mai strălucit, sub pământ, cu ajutorul noului Vault-Tec Workshop. Construieşte un buncăr masiv, şi atrage noi locuitori cu ajutorul kit-urilor complete, industriale, de dinaintea războiului – mobilă retro-nostalgică, corpuri de iluminat sau opere de artă. Şi ca orice Overseer bun, foloseşte pe locuitorii tăi, experimente aprobate Vault-Tec, pentru a afla ce trebuie în a deveni un cetăţean ideal. Vault-Tec ţi-a oferit uneltele, însă restul depinde de tine!”

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iulie 27, 2016 4:45 pm 0Likes

    Ah oki, din cate inteleg, D:C-ul acesta te duce inainte de razboiul nuclear care a adus apocalipsa si iti perimte sa iti contruiesti propriul buncar. Cool 😀
    Fallout Shelter in engine-ul ln Fallout 4

Adaugă un comentariu