Far Cry 5: Hours of Darkness – DLC-ul care te trimite în Vietnam din 5 iunie

Primul DLC pentru Far Cry 5 te invită în jungla vietnameză ca să-ți salvezi prietenii, iar Viet Congul își va dori să nu-i fi capturat niciodată.

Hours of Darkness este primul dintr-o serie de trei DLC-uri ce urmează să fie lansate pentru jocul Far Cry 5, FPS-ul open world pentru care avem chiar și un review. Legătura cu jocul de bază este dată de Wendell „Red” Redler, soldat de nădejde în armata Unchiului Sam și cetățean model al „județului” Hope, care în Hours of Darkness încearcă să-și găsească camarazii de arme capturați de forțe ostile în timpul Războiului din Vietnam, iar apoi să-i salveze. Pe Wendell Redler ar trebui să îl știți deja dacă ați jucat Far Cry 5, actualmente el fiind ușor de găsit în reședința Redler din regiunea Holland Valley.

DLC-ul vine cu două moduri noi de joc, ce vor fi deblocate după ce îl terminați, dar și noi abilități, croite pe uniforma jerpelită a eroului. Modul Survivor limitează puterea de foc pentru a oferi o provocare mai mare, iar modul Action Movie face exact opusul, suplimentând arsenalul cu suficientă putere de foc ca să radeți un mic orășel de pe hartă.

Hours of Darkness poate fi achiziționat din 5 iunie, dacă nu cumva ați pus deja mâna pe Season Pass, caz în care nu aveți altceva de făcut decât să îi pândiți apariția în meniul jocului.

În următoarele două DLC-uri, cei de la Ubisoft promit să ne trimită în viitor, ca să luptăm cu o invazie extraterestră pe planeta Marte, respectiv într-o altă realitate, în care nu avem loc de-o armată de zombie. Pentru că există suficient de multe filme de categorie B care sunt atît de proaste, încât sunt bune.

Adaugă un comentariu