EA Sports le arată cartonașul roșu trișorilor

Oamenii de la EA Sports s-au hotărât să nu-i mai tolereze pe cei care trișează în cel mai jucat mod multiplayer al seriei FIFA, Ultimate Team, care are aproximativ 12 milioane de jucători unici. Astfel, începând cu FIFA 15, ei promit că vor implementa un sistem automat care nu le va mai permite celor puși pe fărădelegi să exploateze Web App-ul.

În FIFA 14 această aplicație fost dezactivată la începutul lunii mai, deoarece mulți foloseau diverse programe (boți) cu ajutorul cărora exploatau Transfer Market-ul. Tot cu privire la trișori, cei de la EA Sports au declarat că nu-i vor ierta nici pe cei care folosesc diverse exploit-uri pentru a câștiga meciuri în mod necinstit. Dacă ați jucat vreodată Ultimate Team, sigur vă amintiți de meciurile acelea când oponentul se deconecta, iar în meniul jocului observai că partida figurează ca fiind pierdută.

Toate acestea se întâmplau până acum deoarece EA Sports nu aveau un sistem automat prin care să soluționeze aceste probleme, ci o făceau manual. Chestie de neconceput când vorbim despre un joc de care se bucură de atenția a 12 milioane de oameni. Trecând la un sistem automat, ban-urile pentru cei ce nu se supun regulilor vor veni, sperăm, mult mai rapid.

Mai multe detalii aici.

FIFA 15 va fi lansat pe 25 septembrie.

1 Comentariu

  • genieben
    Publicat august 26, 2014 9:02 pm 0Likes

    Please buy our new game, we’ve fixed the stuff you’ve already payed for last year.

Adaugă un comentariu