FIFA 19 vine cu UEFA Champions League

Nu este un anunț oficial, ci o scăpare a unui comentator sportiv din Olanda, care a dat din casă chiar pe post, fără ca măcar să-și dea seama.

Evert ten Napel, comentator al televiziunii Fox Sports, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre cum și-a pus amprenta vocală în jocurile FIFA, exprimându-și la un moment dat entuziasmul pentru introducerea Ligii Campionilor și Europa League în FIFA 19. Din audiență s-au ridicat câteva sprâncene, căci dezvăluirea era păstrată de către EA pentru prezentarea oficială a jocului la E3 în iunie, însă Evert ten Napel și-a continuat senin povestioara. Ca dovadă, avem înregistrarea de mai jos.

„Pentru șase sau șapte zile pe an, înregistrez replici actualizate [pentru joc] în studioul din Utrecht împreună cu Youri Mulder [alt comentator]. În 2019, din nou, jocul va fi chiar mai bun, pentru că au adăugat licențele UEFA Champions League și UEFA Europa League. Mai am puțin și termin pentru versiunea 2019, care va fi trimisă după aceea le centrul de testare. Acolo, niște jucători foarte buni vor verifica totul, iar jocul va fi trimis către magazine în octombrie. Iar apoi toți ciudații ăia se vor strânge din nou la coadă în miez de noapte.” Ce-ai zis, mă?!

Într-un fel, era de așteptat să se întâmple asta, de vreme ce Konami nu a considerat de cuviință să reînoiască contractul de licențiere cu UEFA pentru Pro Evolutin Soccer 2019.

Șut și gol? Greu de prezis, căci din punct de vedere tehnic, cel puțin, cei de la Konami au reușit să scoată anul trecut pe piață un PES net superior concurentului direct, FIFA. Review-urile noastre o dovedesc.

Sursa: eurogamer.net

Adaugă un comentariu