Wyrmwood: Road of the Dead – Ozploitation, Zombi şi Nebunie Maximă

Când amesteci libertatea de expresie ţăcănită a unui film independent australian cu stilul post-apocaliptic Mad Max şi nişte zombi ozploataţi, te trezeşti cu o producţie cinematografică atât de ridicolă, încât ar putea căpăta proporţii surprinzătoare. Wyrmwood – regizat de Kiah Roache-Turner şi produs de Tristan Roache-Turner –, urmăreşte precis această reţeta şi ne bombardează creierii delicioşi cu un trailer dificil de descris. Mai bine îl vizionaţi şi voi mai jos.

Pagina oficiala Facebook spune despre Wyrmwood că este „a no-holds-barred, retina blistering aussie post-apocalyptic zombie film„, ceea ce trezeşte în mine un monstru adormit, dornic să guste iarăşi din derizoriul culturii pop cu origini în emisfera sudică. Filmul a fost prezentat deja cu succes la diverse festivaluri din 2014 (!), însă data de lansare oficială pentru Statele Unite este 13 februarie 2015. Acum trebuie doar să găsesc o mască de hochei…

bg-wyrmwood

3 Comentarii

 • D3F3
  Publicat ianuarie 11, 2015 4:01 pm 0Likes

  2014 a fost un an in care filmele mari m-au dezamagit, aceleasi idei reciclate, acelasi 3d ieftin, aceleasi clichée, si povesti reciclate, aceleasi caractere invechite. Insa filmele cu buget mic, aproape indie au fost fenomenale.

  • Aidan
   Publicat ianuarie 11, 2015 7:32 pm 0Likes

   Eu am savurat si Guardians of the Galaxy, mi-a placut ce au facut cu el. Interstellar a fost interesant (nu stelar, doar interesant), dar Birdman si Nightcrawler au un loc special in colectia mea.

  • D3F3
   Publicat ianuarie 11, 2015 10:46 pm 0Likes

   Si eu am savurat GoG, dar dupa am facut greseala sa ma uit mai atent.Extraterestrii lipsiti de imaginatie (oameni verzi/rosii/albastri/oameni extraterestrii), tactici cretine de razboi intergalactic stii faza cu plasa aia Kamikaze. Caractere rasuflate sau prost scrise. Inafara de Groot toate caracterele sunt neinteresante. Din categoria prost scris il avem pe Batista cel verde Space Wrestler si tipul ala albastru Ronan criticul de dans sau ceva.
   Dialogul e neimpresionant, singura fraza memorabila e I am Groot care a fost cam fortata dupa a zecea oara.Iar coloana sonora se bazeaza doar pe nostalgie.

   Insa in Interstellar vai ce coloana sonora vai Doamne ce frumoasa a fost. Momentele cand urmareau drona.Muzica aceea triumfatoare am adorat-o. Insa admit ca in unele momente putea fi cam prea tare.

   O alta surpriza pentru mine anul asta a fost Hercules ala cu The Rock. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult o deconstructie a legendei lui Heracle. Si da stiu ca filmul are si el multe probleme, insa pe asta internetul nu mi-a bagat pe gat cat de perfect si fenomenal si amazing e. Fata de GoG sau Captain America 2. Poate nu m-ar fi dezamagit atat daca nu vedeam atata reclama pozitiva fata de el. Oricum ii urasc pentru ca au distrus the Nova corps deocamdata. Din Space Judges (as in Dreddish) in politisti americani obisnuiti in spatiu.

Adaugă un comentariu