Filmul Uncharted, amânat până la anu’ și La mulți ani!

Știu, știu, o să ziceți că am întârziat cu urările de an nou, dar nu e ca și cum 2021 se anunță a fi mai breaz decât 2020. Și cum pandemia încă afectează industria cinematografică, iar tătuca Sony vrea să vândă bilete și pe Marte, lansarea filmului Uncharted pe marile ecrane a fost amânată din nou.

Drumul anevoios și plin de tot felul de obstacole parcurs de adaptarea pentru marele ecran a francizei Uncharted, aflată în producție de peste zece ani, a devenit astfel și mai lung. Noua dată de lansare în cinematografe a peliculei, care îl are pe cel mai prietenos om păianjen din cartier (Tom Holland) în rolul principal, este 11 februarie 2022 și are toate șansele să fie din nou împinsă, dacă pandemia nu ține cu Sony. Iar dacă ține, e posibil ca mastodontul media să nu vândă niciun bilet în China, pentru că nimeni n-are habar ce se întâmplă, de fapt, acolo – nu care cumva să le intre în buzunare bancnote pătate cu Covid-22 ridicat la pătrat.

Prin urmare, filmul Uncharted are toate șansele să apară când iese Tom Holland la pensie, în speranța că o și apucă. Celelalte două mari vedete ale filmului, Mark Whalberg și Antonio Banderas, sunt deja cu un picior în groapă.

P.S. mă mulțumesc cu Zack Snyder’s Justice League, anul acesta, la HBO Max.

Aleluia!

Adaugă un comentariu