Blackroom este noul joc al lui John Romero!

BLACKROOM este noul joc al lui John Romero, în colaborare cu Adrian Carmack, după cum ne detaliază campania Kickstarter. Cei doi co-creatori ai id Software au stabilit ca ţintă suma de 750.000 de dolari pentru a aduce la viaţă ceea ce ei numesc „un FPS visceral, plin de acţiune, plasat într-o simulare holografică pierdută de sub control”.

Noul joc va conţine o mixtură de explorare, viteză şi lupte intense. Eschivaţi-vă din calea atacurilor, bombardaţi inamicul din orice direcţie şi fiţi stăpânii aerului nu numai în singleplayer, dar şi în multiplayer, toate acestea în timp ce vă veţi folosi de mult râvnitul rocket-jump! That kind of stuff.

1

Modurile de multiplayer vor include co-op, 1v1 Deathmatch, Free for All Arena, iar cafturile vor avea loc în locații diverse, cum ar fi baze militare, străfundurile iadului şi arene inter-stelare. Dacă preferaţi modul solo, veţi fi puşi în faţa unei campanii de minimum 10 ore prin case victoriene, oraşe din Vestul Săbatic, galioane pline de piraţi şi multe altele!

Jocul va fi disponibil pentru PC şi Mac, prin intermediul Steam şi nu va conţine niciun fel de alt DRM. Se vrea o lansare în iarna lui 2018, ce va aduce, pe lângă campanie, 6 hărţi de multiplayer, community maps, servere dedicate, creator de hărţi, posibilitatea de a moda jocul în totalitate şi Leaderboard Challenge Modes, totul pe muzica chitaristului heavy metal George Lynch.

2

Ca de obicei, când vine vorba de publicitate, avem parte de acel „Romero touch”, însă vă las pe voi să descoperiţi restul surprizelor, toate acestea putând fi găsite pe pagina de Kickstarter a jocului! Mai există speranţe pentru un FPS old school ca la carte? Se pare că da!

3 Comentarii

 • Indru
  Publicat aprilie 26, 2016 8:30 am 0Likes

  Ce înseamnă iarna lui 2018? Decembrie sau ianuarie/februarie?

  • Taar
   Publicat aprilie 26, 2016 9:33 am 0Likes

   Informatii mai detaliate despre data de lansare nu au fost oferite. Nu poti cere o zi exacta cand proiectul nu a fost nici macar finantat. Pe viitor, cand se va afla, se va si mentiona. 🙂

  • Leo
   Publicat aprilie 26, 2016 11:00 am 0Likes

   Estimated delivery: Dec 2018. Asta aproape la toate preturile din dreapta. Deci probabil ca decembrie…

Adaugă un comentariu