Final Fantasy XV primeşte un nou trailer

În luna Martie, în cadrul evenimentului Uncovered, Square Enix a prezentat publicului un trailer pe numele său „World of Wonder”, pentru Final Fantasy XV. Astăzi, acesta a fost publicat şi online în toată splendoarea sa alături de o calitate video optimă.

O versiune demo a jocului este disponibilă încă din luna Martie iar un film animat de lung metraj alături de un serial anime se află deja în producţie. Lansarea va avea loc pe 30 Septembrie pentru PS4 şi XONE, restul detaliilor asteptând a fi dezvăluite în cadrul E3 2016 de luna viitoare.

Cred că în sfârşit am găsit jocul care să justifice achiziţia unei console de generaţie actuală. Era şi timpul. Vizionare plăcută!

1 Comentariu

  • Daniel Popescu
    Publicat mai 20, 2016 11:33 am 0Likes

    Wow, este breathtaking design-ul si stilul grafic al acestui joc. S-ar putea ca Square sa isi spele pacatele pentru delay-ul enorm adus titlului si pentru esecul Final Fantasy XIII daca stai sa il compari cu XII-le.

    Heck, la cat de prost a fost primit XII-le (are mie mi s-a parut oki, dar liniar, in comparatie cu final fantasy XII) au decis sa il lanseze ca un titlu nou in loc sa ramana la Final Fantasy Versus XIII cum era intentionat sa fie lansat…

Adaugă un comentariu