A fost anunțat BlizzCon 2016

A fost anunțat BlizzCon 2016, evenimentul având loc pe 4 și 5 Noiembrie în incinta Anaheim Convention Center, California, SUA. Dacă sunteți fani devotați, aveți timp să vă pregătiți până atunci! Biletele vor fi vândute în două tranșe, iar în cele ce urmează vă voi oferi câteva detalii.

Acestea vor fi puse în vânzare pe data de 20 Aprilie, pentru prima tranșă, respectiv pe 23 Aprilie pentru a doua, la un preț de 199 $ (plus diferite taxe). Pe 3 Noiembrie va avea loc un eveniment caritabil, sub forma unei cine unde îți poți întâlnii preferații din cadrul Bizzard, pentru Spitalul Pediatric din Orange County, biletele pentru acest eveniment fiind în număr limitat, la un preț de 750$.

Dacă nu puteți ajunge, vor fi puse la dispoziție bilete virtuale (Virtual Tickets) ce vă vor oferi acces la streams pe diferite canale, alături de opțiunea de a cumpăra un BlizzCon Goody Bag. Mai multe informații vor fi oferite pe viitor.

Pentru restul detaliilor puteți urma acest link, pe care îl puteți păstra sub formă de bookmark, orice noutate despre eveniment fiind anuntață și exemplificată la adresa web respectivă.

Adaugă un comentariu