Marvel’s The Punisher – Trailer

Mai țineți minte mass-urile? Acele mesaje minunate de pe vremea yahoo messenger-ului de care mulți dintre voi probabil nu vă aduceți aminte pentru că probabil nu l-ați mai prins sau vi-l scotea antivirusul și sunt un aproape boșorog, da mă țin bine.

Eh, mass-urile erau ceva de genu: „Astazi este ziua imbratisarii. Trimite si tu o imbratisare la toate persoanele de contact și vezi cat de multe imbratisari se întorc.
Dacă se intorc minim 5 esti o persoana speciala :X :X :X scz de mass l-am primit ji eo” și în majoritatea timpului erau însoțite și de un BUZZ. Ce era buzz-ul vă întrebați? Păi simplu, s-au gândit geniile de la yahoo (probabil niște femei, nu dați, doar zic) să ofere opțiunea virtuală de a freca omu’ la cap. Adică dacă are treabă și nu răspunde, când i-e lumea mai dragă, eventual căștile pe urechi cu volumul la maxim și într-un joc, dă-i o bâzâială să-l trezești din morți.

Bă și-așa îți venea să pui mâna pe-o bâtă și p-un shotgun aprig să fugărești pe toată lumea care nu te lăsa să trăiești… așa, cam cum face Punisher după ce nu i-au lăsat nevasta să trăiască. Da ce să vă mai povestesc, vedeți aici și rugați-vă ca One să nu fie întreruptă de vreun BUZZ!!

https://www.youtube.com/watch?v=lIY6zFL95hE

 

Aberații sponsorizate de Marvel și Netflix. Hai odată cu serialu, că abia-l așteptăm. Pe când încă un joc?

1 Comentariu

  • Adi Craciun
    Publicat septembrie 21, 2017 8:51 pm 0Likes

    „Aberații sponsorizate de Marvel și Netflix. Hai odată cu serialu, că abia-l așteptăm. Pe când încă un joc?”

    Am si eu aceeasi intrebare !
    Nu credeam ca o sa imi placa cineva mai mult ca Tom Jane in Punisher, dar Jon Bernthal pare a fi mult mai potrivit in acest rol (l-a jucat perfect in Daredevil S2)

Adaugă un comentariu