Va asteptam la LSE LanParty v15 – Return of the Nation

Nu de alta, dar NIVELUL2 va fi și el acolo…

A venit primavara, iar odata cu ea inca un eveniment drag pasionatilor de jocuri si PC-uri, mai precis LanParty-ul organizat de Liga Studentilor Electronisti, adica LSE LanParty. Un eveniment cu pedigree, ajuns deja la editia cu numarul 15, LSE LanParty este si casa noastra in ultimii ani. Dupa 4 ani alaturi de prietenii de la LSE, anul acesta avem placerea de a participa la LSE LanParty v15 – Return of the Nation, adica a 8-a editie LSE organizata impreuna cu LAB501 ! Sambata, 23 Aprilie, in Rectoratul UPB, incepand cu ora 10:00.

Ce veti putea vedea acolo? Ei bine, clasicele competitii oficiale (DotA 2(5v5), LoL(5v5), CS:GO(5v5), HEARTHSTONE, FIFA16 si Cosplay), dar si o gramada de alte surprize si activitati interesante. Astfel, la standul GIGABYTE veti putea participa la traditionalul concurs de LoL 1v1, unde puteti castiga 3 placi de baza motorizate de chipset-ul Intel Z170. La standul Lenovo o sa va puteti incerca indemanarea in HEARTHSTONE, pe cele mai noi desktop-uri si notebook-uri Lenovo, intrand in cursa pentru super premiile puse la dispozitie de catre acestia.

Tot la standul Lenovo veti avea sansa sa va inscrieti in tombola, unde veti gasi alte premii care de-abia asteapta sa fie castigate, in timp ce in standul LAB501 veti avea parte de un show clasic marca Monstru si matose, dar si de o super tombola organizata alaturi de catre prietenii de la Thermaltake.

Desigur, in afara de GIGABYTE, Lenovo si Thermaltake, vom veni insotiti de prietenii nostrii de la Noctua, HyperX, Logitech si Seasonic, care au pregatit o avalansa de premii pentru participantii la concursurile oficiale. Nu tinem neaparat sa ne laudam, dar pot sa va spun ca am calculat valoarea premiilor oferite de aceasta data si am ajuns la impresionanta suma de 22365 RON, sau mai bine zis 5100 EURO. Prin urmare…va asteptam la LSE LanParty v15 – Return of the Nation, Sambata, 23 Aprilie, in Rectoratul UPB, incepand cu ora 10:00, ca sa ne luati premiile!

LAB501

Nu in ultimul rând, NIVELUL2 va fi prezent acolo cu reviste, atât ca premii, cât și la vânzare, precum și răspunsuri la cele mai arzătoae întrebări pe care le aveți legat de viitorul singurei publicați de gaming pe hârtie din România.

Haida!

lse1lse2

Adaugă un comentariu