Gears of War 4 şi PC-ul

Interviul Digital Foundry’s Gears of War 4 Tech este acum online, alături de un articol un pic mai vechi al Eurogamer, fiindu-ne astfel promisă o portare ca la carte. Planurile ediţiei de PC vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate, iar mai jos aveţi câteva extracte din cadrul interviului, ale directorului de tehnică al The Coalition, Mike Rayner.

„Prioritatea noastră pentru PC este, în primul rând, asigurarea unei experienţe optime de joc, ce poate fi personalizată. Suport pentru problemele legate de V-Sync tearing alături de un frame-rate nelimitat, vor fi disponibile pentru UWP, astfel încât, gamerii se pot bucura de acestea încă din ziua lansării. Prin intermediul Unreal Engine 4 alături de modificările noastre, putem profita mult mai uşor de multiple CPU Cores, eliminând dependenţa jocului faţă de procesor, permiţând astfel o calitate vizuală mai bună alături de un frame-rate mai mare, din partea plăcilor video. Single-player-ul nu va fi limitat la 30 FPS pentru versiunea de PC.

Analiza demo-ului oferit la E3 ne prezintă o experienţă la 1080p şi 30 FPS, pe platforma XONE, lucru confirmat de The Coalition, iar versiunea de PC va avea parte de toate facilităţile versiunii de consolă, însă, reconvertite:

 • Suport pentru rezoluţie dinamică (orice rezoluţie va avea parte de suport, într-un FOV dinamic, sensibil, inclusiv ultra-wide)
 • Rezoluţie crescută a texturilor (până la 4k, pentru anumite segmente)
 • Un mod de testare (benchmark)
 • Abilitatea de a reconfigura în parte, fiecare tastă sau buton de mouse (inclusiv cover, run, şi roll split)
 • Opţiuni video mult mai cuprinzătoare

În momentul de faţă oferim 28 de opţiuni video diferite, însă altele vor fi adăugate pe viitor, pentru a oferi jucătorului, cu adevărat un control total. Mai mult de atât, vom oferi detalii concrete pentru fiecare opţiune în parte, pentru a se întelege în cel mai detaliat mod, schimbările şi impactul acestora nu numai la nivel de performanţă, ci şi asupra cărei componente, în momentul în care aceste opţiuni vor fi schimbate, anulate, mărite sau scăzute.”

 

 

3 Comentarii

 • cg1700
  Publicat iulie 26, 2016 5:42 pm 0Likes

  Nu va fi disponibil pentru PC, va fi dosponibil pentru Win10

  • dante-sama
   Publicat iulie 27, 2016 4:52 pm 0Likes

   Este tentativa celor de la Microsoft pentru a „sugarcoat” windows 10. Dar windows 10 inseamna PC…Si ne place sau nu, este ultima versiune de windows lansata si Microsoft ne-a facut pe toti sa intelegem ca ori trecem la windows 10, ori ramanem pe ce windows om avea noi acum (8, 7, 98 :P) si nu vom mai avea support pentru el.

 • dante-sama
  Publicat iulie 27, 2016 4:54 pm 0Likes

  Oh sau putem trece pe platforme UNIX (hello there ubuntu, my old friend), which also includes Mac OS X

Adaugă un comentariu