GOG.COM Bundleopolis Sale – Reduceri masive pentru cetățeanul din tine!

Pentru că mulți dintre noi nu mai rămân cu mare lucru în buzunare după cumpărăturile pascale, cei de la GOG.COM s-au gândit să nu ne facă praf bugetele și au pus de o nouă rundă de reduceri, intitulată Bundleopolis Sale. Ați ghicit, bundle-urile au rolul principal.

Reducerile ajung până la 80%, includ premiere pe GOG.com, iar ofertele pentru bundle-uri, unul mai interesant decât celălalt, se schimbă o dată la șase ore. Dacă vreți jocuri ieftine și bune, dar mai ales DRM-Free, eu zic că merită să aruncați o privire.

Vedetele săptămânii sunt bundle-uri precum Academy of LucasArts, ce include The Dig, Monkey Island SE 1 & 2 și Outlaws reduse cu până la 75%, Bit.Trip Street, serie completă ce debutează pe GOG.com cu o reducere de 87%, sau Nightmare Avenue, unde vă puteți crea propriul bundle dintr-o selecție de titluri horror ca Amnesia, Outlast și The Last Door, cu până la 80% mai ieftin.

Dacă pândiți îndeajuns de mult sesiunea de reduceri, s-ar putea sa aflați și secretul întunecat din spatele ei, ce va fi dezvăluit chiar înainte să se dea stingerea. Întunecat?! Stingere?!

Iar ca să vă aduceți aminte de vizită sau pur și simplu nu aveți material pentru vederi, iaca și niscaiva wallpaper-e de toată frumusețea mai jos!

Atenție, ultima zi dedicată Bundleopolis Sale este duminică, 1 mai!

Bundleopolis_wallpaper_1Bundleopolis_wallpaper_2Bundleopolis_wallpaper_3

Adaugă un comentariu