Battle Chasers: Nightwar Demarează pe Kickstarter

Dacă îţi plac benzile desenate şi jocurile trebuie să îţi placă Battle Chasers — în special atunci când Darksiders este primul titlu care îţi vine în minte ori de câte ori te gândeşti la acţiune, brutalitate şi săbii gigantice cu rune înflăcărate. Madureira are vibraţii metal în aură şi o oarecare atitudine încurdureristă faţă de ceea ce este considerat „politically correct” mai nou. Iar asta ar trebui să ne placă. Asta şi arta lui fantastică.

battlechasers_02battlechaser_nightwar_N2_animation

Iată Battle Chasers: Nightwar! Un joc dezvoltat de omuleţii aflaţi mai demult în spatele studioului Vigil Games, reformaţi acum sub conducerea lui Joe în Airship Syndicate. Nightwar a demarat pe Kickstarter, unde promite o combinaţie de JRPG combat clasic cu temniţe întunecate, acţiune furioasă şi o poveste demenţială. Cu protagonişti precum Red Monika sau Garrison nu te poţi aştepta la altceva.

 

Brusc, pentru mine a devenit foarte clar ce vreau de la viaţa de gamer şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a mă asigura că cei $500.000 necesari finanţării vor ajunge în mâinile cui trebuie. Aceste este jurământul meu! *CHARGES HEROICALLY WITH HIS GREATSWORD*

battlechaser_nightwar_N2_feature

2 Comments

  1. mahri726 septembrie 10, 2015
    • Aidan septembrie 11, 2015

Leave a Reply