Battle Chasers: Nightwar Demarează pe Kickstarter

Dacă îţi plac benzile desenate şi jocurile trebuie să îţi placă Battle Chasers – în special atunci când Darksiders este primul titlu care îţi vine în minte ori de câte ori te gândeşti la acţiune, brutalitate şi săbii gigantice cu rune înflăcărate. Madureira are vibraţii metal în aură şi o oarecare atitudine încurdureristă faţă de ceea ce este considerat „politically correct” mai nou. Iar asta ar trebui să ne placă. Asta şi arta lui fantastică.

battlechasers_02battlechaser_nightwar_N2_animation

Iată Battle Chasers: Nightwar! Un joc dezvoltat de omuleţii aflaţi mai demult în spatele studioului Vigil Games, reformaţi acum sub conducerea lui Joe în Airship Syndicate. Nightwar a demarat pe Kickstarter, unde promite o combinaţie de JRPG combat clasic cu temniţe întunecate, acţiune furioasă şi o poveste demenţială. Cu protagonişti precum Red Monika sau Garrison nu te poţi aştepta la altceva.

 

Brusc, pentru mine a devenit foarte clar ce vreau de la viaţa de gamer şi voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a mă asigura că cei $500.000 necesari finanţării vor ajunge în mâinile cui trebuie. Aceste este jurământul meu! *CHARGES HEROICALLY WITH HIS GREATSWORD*

battlechaser_nightwar_N2_feature

2 Comentarii

 • mahri726
  Publicat septembrie 10, 2015 10:10 pm 0Likes

  Uitandu-ma la grafica si artwork-uri, nu stiu dece, dar avand in vedere calitatea foarte ridicata, imi fac griji ca jocul sa nu fie furat de Sony, sa devina exclusiv pentru PS4. Probabil ca stilul seamana putin cu cel al jocului Journey. Cand Sony intervine si plateste dezvoltatorii, nu se mai tine seama de backeri absolut deloc. (Exemplu -Everybody’s gone to the Rapture ) . Sper sa apara pe PC, sa se tina de promisiuni.

  • Aidan
   Publicat septembrie 11, 2015 7:44 am 0Likes

   Jocul e deja finantat, iar acum imping spre stretch goals. Din cate stiu eu, Airship tin mult la proaspat obtinuta lor independenta, dar nu stii niciodata ce miscari se pot desfasura in spate cand e vorba de sustinere financiara masiva. Madureira e un titan in lumea benzilor desenate si nu strica sa il ai prin preajma…totusi, pe PC vom vedea jocul 100%, nu te ingrijora pentru asta.

Adaugă un comentariu