GOG.com Oferă Battle Realms Gratuit

Dacă tot avem parte de un #DEALOVERLOAD în cadrul promoţiei 2015 DRM-Free Summer Sale, cei de la GOG.com s-au gândit că nu ne-ar strica un cadou grozav: până în 11 iunie, Battle Realms, împreună cu expansiunea Winter of the Wolf, este oferit din partea casei oricui vizitează pagina principală şi revendică jocul cu un click pe banner-ul „Grab Your Gift„.

gog_banner_claim Ce este Battle Realms, young grasshoppers? Un RTS kung-fu de la începuturile anilor 2000, prima producţie marca Liquid Entertainment – un joc superb, un cult classic ce nu trebuie să vă lipsească din colecţie! Hi-yah!

4 Comentarii

 • Kael'Thas Sunstrider
  Publicat iunie 10, 2015 12:41 pm 0Likes

  Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Battle Realms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am primit jocul asta prima oara acum vreo 12 ani in urma de la o revista italieneasca de jocuri,iar de atunci cred ca l-am jucat de nenumarate ori.Mi-a luat 10 ani sa termin campania clanului Dragon.Era sa pic de pe scaun cand am vazut poza articolului si titlul …….. asteptam de ani de zile sa joc si expansionul dar nu se gaseste in format fizic iar digital nu sunt fan.Return of the Dragon :)))))))))

 • Stan Gabriel
  Publicat iunie 10, 2015 4:57 pm 0Likes

  got it , thanks for the tip

  • Aidan
   Publicat iunie 10, 2015 5:16 pm 0Likes

   Avec plaisir 😉

 • Bogdan Radu
  Publicat iunie 11, 2015 8:13 am 0Likes

  Tin minte ca demo-ul tot de pe un CD mai vechi LEVEL l-am jucat 😛

Adaugă un comentariu