Începe GoG.com Summer Sale 2016

GoG.com anunţă începerea sezonului de reduceri estival pentru acest an, şi daţi-mi voie să vă spun, încercaţi să aveţi tărie de caracter atunci când vine vorba de cheltuieli. Vor avea loc reduceri de până la 90 % iar în primele 48 de ore, veţi putea pune mâna gratuit pe nimeni altul decât System Shock 2 (au mai rămas aproximativ 5 ore în momentul scrierii acestei ştiri).

„Este timpul pentru un alt sezon de reduceri estival plin de aventură! Fiţi alături de noi timp de două săptămâni, în care veţi fi martori la premiere de titluri, peste 1000 de oferte, modalităţi de a strânge XP pentru a debloca jocuri gratuite, dar şi o mulţime de activităţi tematice. Este cel mai plăcut eveniment de până acum!

Începe GoG.com Summer Sale 2016

System Shock 2 este gratuit pentru primele 48 de ore, pentru efectuarea unui stress-test a clientului nostru separat, GoG Galaxy. Dacă doriţi să ajutaţi, descărcaţi Galaxy, intraţi pe pagina principală a evenimentului, şi revendică-ţi premiul.

Noi oferte vor fi disponibile la fiecare 24 de ore, iar odată afişate, acestea vor rămâne valabile până la finalul evenimentului.  Începem cu 50% pentru The Witcher 3: Wild Hunt, 50% pentru Rebel Galaxy şi 33% pentru Day of the Tentacle Remastered, totul alături de bundle-uri precum D&D Gold Box classics sau Star Wars.

Începe GoG.com Summer Sale 2016

Acum urmează partea şi mai bună! Dă-ţi zilnic un check in, participă în diferite activităţi ce te premiază cu medalii, sau pur şi simplu cumpără jocuri, pentru a fi răsplătit cu XP. Vei progresa alături de eroul tău al acestui sezon, pentru a debloca jocuri gratuite precum Spelunky, Gabriel Knight: Sins of the Father  – 20th Anniversary Edition, respectiv Dreamfall Chapters Season Pass.

Nu uitaţi de marele Twitch Plays, unde vei putea atinge măreţia în jocuri precum Stardew Valley sau Grim Fandango Remastered. Pentru fiecare probă completată cu succes, fiecare persoana, indiferent dacă a participat sau nu, va primi XP bonus! Sesiunea de Stardew Valley a avut loc ieri, iar proba aleasă a fost plantarea cu succes a unui păstârnac! Mai multe jocuri vor avea parte de live streaming pe parcursul evenimentului aşa că rămâneţi cu ochii pe noi!”

Începe GoG.com Summer Sale 2016

Repet, sună toate foarte bine, însă nu mă faceţi responsabil dacă rămâneţi fără bani de mâncare! Fiţi cumpătaţi. Am împrumutat deja două persoane.

 

Adaugă un comentariu