Xbox One Primeşte Compatibilitate Inversă cu Jocurile Xbox 360

Xbox One primeşte funcţia backwards compatibility cu jocurile Xbox 360 şi toată sala prezentă la conferinţa E3 intră în delir. Ok, aproape în delir. Însă anunţul făcut de Microsoft nu trebuie desconsiderat – în fond, vorbim despre compatibilitate totală cu jocurile generaţiei trecute, în format digital şi fizic. Aşa că scoateţi colecţia de la naftalină! Pe deasupra, compatibilitatea include şi funcţiile online specifice Xbone. Ar mai fi şi controlerul Elite, proaspăt prezentat, complet configurabil şi înzestrat cu padele pe suprafaţa inferioară.

xbox_one_eliteSe pare că Războiul Consolelor tocmai a devenit mai interesant. *grabs popcorn*

2 Comentarii

 • CIP
  Publicat iunie 16, 2015 9:02 pm 0Likes

  Asta da lovitură de teatru! PS4 ce-a oferit în schimb? Mai nimic…Adică stai, acu avem odată cu E3 lansat un nou nouţ media player de PS4 care citeşte fişiere video şi audio de pe stick, plus poze. Nu le poţi copia însă pe hdd consolei. Şi acum ţineţi-va bine de scaune. Citeşte şi mkv-uri! OMG, blasfemie, să cheme cineva repede un sobor de preoţi poate reuşesc să-l scoată pe necuratul mkv de pe consolă. Oare ce credeţi că s-a întâmplat cu Sony, sunt posedaţi sau doar nebuni?

  • Aidan
   Publicat iunie 16, 2015 9:36 pm 0Likes

   Aoleu! MKV-urile si PlayStation-ul, boala vietii mele. Obisnuiesc sa urmaresc meciuri din MLB inregistrate, asa ca le stochez pe un PS3 legat la TV-ul mare. Nici nu vrei sa stii de cate ori era sa fac pulbere consola la nervi doar fiindca am omis sa verific daca descarc un MP4 sau un MKV. Apoi dai cu convert + resincronizare audio etc. Fuck that!

Adaugă un comentariu