Grand Theft Auto V – 95 Millioane Exemplare Vândute, iar Numărătoarea Continuă

M-am apucat de Grand Theft Auto V pe două platforme diferite și nu l-am terminat pe niciuna. Acum, l-am luat de la capăt pe a treia…

Nu, nu faptul că îl joc mult în multiplayer m-a împiedicat să îl termin până acum, deși ar suna cât se poate de plauzibil, dacă ne gândim că GTA V are o comunitate de modderi care continuă cu frenezie să îl modifice în fel și chip, inclusiv la nivel vizual, iar componenta online a căpătat în mod constant noi add-on-uri oficiale. Și cum scena online este în continuă creștere, banii au continuat să curgă în visteria Take-Two Interactive fără încetare. Surprinzător, însă, nici vânzările jocul în sine nu dau semne să se oprească. Ba chiar dimpotrivă.

În cel mai recent raport trimestrial de vânzări, publisher-ul a scos la iveală faptul că GTA V a depășit bariera de 95 milioane exemplare vândute pe toate platformele, de la lansarea lui în 2013. RockstarIntel a făcut calculul și a descoperit că asta înseamnă în jur de cinci milioane exemplare vândute, față de penultimul raport trimestrial, pentru un joc care rar vede o reducere de preț pe platformele de distribuție oficiale.

De menționat că 2017 a fost un an record pentru GTA Online, atât din punct de vedere al banilor cheltuiți de jucători pe add-on-uri, cât și al jucătorilor activi pe servere. În plus, cei de la Rockstar se pregătesc să lanseze noi add-on-uri pentru componenta online. Uitați-vă la ăsta și aruncați cu bani.

Adaugă un comentariu