GRID Autosport: Asfaltul ne cheamă!

Până să urmăresc trailerul pentru GRID Autosport eram nehotărât dacă ar trebui sau nu să-mi tatuez sigla Codemasters Racing pe întreg spatele (şi am un spate mare, care necesită o grămadă de tuş). Ei bine, după ce GRID 2 mi-a lăsat impresia unui kart racer pentru generaţia YOLO – cu toate că jocul în sine a excelat în numeroase privinţe –, Codies cei Meseriaşi s-au pus pe treabă şi au muncit până le-au sărit prizoanele la GRID Autosport, un nou arcade cu puternice influenţe împrumutate din lumea simulatoarelor auto.

Producătorii descriu noul sistem de control drept unul „autentic”, adică cu doi paşi mai avansat şi realist decât cel din Racedriver GRID, în timp ce întreg jocul promite o experienţă unică pe asfalt şi în garaj. Vor fi prezente numeroase maşini legendare, din diferite discipline, cum ar fi Formula 3, Street Racing, Muscle, Prototype, Drift sau Touring. Momentan au fost anunţate 22 de locaţii unde veţi putea pune la încercare caii putere de sub capotă. Codemasters Racing se laudă că Autosport va include mai multe circuite decât GRID şi GRID 2 la un loc. De asemenea, modul Career a fost modificat conform cerinţelor jucătorilor, concentrându-se mai mult pe detaliile diferitelor discipline auto. Din ce am văzut până acum, jocul arată bestial, însă comunitatea şi-a dorit mai mult decât orice revenirea camerei de bord. Să ne fie ascultate rugăciunile!

GRID Autosport urmează să fie lansat vara aceasta (24-27 iunie) pe Xbox360, PS3 şi Steam, dar este disponibil deja la precomandă. Urmăriţi în continuare Nivelul 2 pentru un viitor preview detaliat!

2 Comentarii

 • Mihai Ioan
  Publicat aprilie 24, 2014 8:13 pm 0Likes

  Urmaresc, urmaresc! Pana acum arat bine.

  • Aidan
   Publicat aprilie 24, 2014 8:50 pm 0Likes

   Chiar foarte. Zee Codies nu obisnuiesc sa o dea in bara, scot mereu jocuri bunicele. Nici GRID 2 nu a fost un joc prost, doar s-a indepartat prea mult de spiritul originalului.

Adaugă un comentariu