GUNS OF ICARUS ONLINE GRATIS PENTRU 48 DE ORE + HALLOWEEN SALE

Humble Bundle debutează în sezonul rece cu cel mai alambicat set de reduceri de până acum, semn clar că vor să le dea bătăi de cap redactorilor care intenționează să redacteze știri despre el.

În primul rând, Guns Of Icarus Online poate fi descărcat gratis preț de 48 de ore. Lucru deloc surprinzător, ținând cont de faptul că jocul s-a chinuit încă de la lansare să mențină un playerbase constant – nu din cauza faptului că ar fi prost, dar nișa pentru multiplayere cu nave steampunk este în mod evident și de înțeles destul de restrânsă. Câteva zeci de Humble Bundle-uri și colaborări cu Youtuberi cunoscuți mai târziu, Guns Of Icarus a reușit să creeze o comunitate mică, dar foarte dedicată și pasionată. Așadar, sună trei prieteni, luați Guns of Icarus și băgați tare. E unul din cele mai distractive jocuri cooperative de pe piață.

În continuare, în cadrul promoțiilor de Halloween, pentru suma de ”cât vor inimioarele voastre”, puteți achiziționa Tumble Seed, Grim Fandango Remastered și Loot Rascals. Însă, pentru 6.33 $, aveți acces la ABZU, Flint Hook și superbul Day of The Tentacle Remastered. Într-un final, pentru 9 $, pe lângă jocurile menționate anterior deblocați și Full Throttle Remastered, Everything și un bilet VIP la Day of the Devs, în caz că vă treziți cumva în San Francisco pe 11 noiembrie după vreo beție cruntă în România și vreți să încercați jocurile de la conferință cu o oră înaintea tuturor.

1 Comentariu

  • Dor
    Publicat octombrie 30, 2017 9:57 am 0Likes

    Vreau și eu la beția aia care are șansa de a mă plasa in San Francisco. Detest politica lor (neoficială) de a acorda vize.

Adaugă un comentariu