Nitronic Rush: Cyber, Gratuit şi Furios

Dacă tot s-au vehiculat chestii „cyber” pe NIVELUL2 în ultima perioadă, ţin să vă reamintesc de existenţa lui Nitronic Rush – un survival driving game complet gratuit, dezvoltat de DigiPen. Jocul ne-a mâncat zilele (Kimo ştie despre ce vorbesc) şi continuă să o facă, fiindcă circuitele dinamice, pline de obstacole letale şi viraje ce sfidează gravitaţia te împing mereu spre o nouă încercare contracronometru. Cu o estetică translucid-fluorescentă inspirată din Tron, Nitronic Rush este un experiment gameristic superb, cât se poate de reuşit.

Controlul maşinilor – da, sunt mai multe, printre care şi un cyber-DeLorean – utilizează pe lângă aderenţa normală la circuit şi principiile tracţiunii vectoriale. Încă nu v-am captat întreg interesul, sau poate pofta de jocuri gratuite vă este saturată şi simţiţi nevoia să sprijiniţi un dezvoltator indie? Ei bine, echipa din spatele proiectului Nitronic lucrează în prezent la Distance, un succesor evoluat, disponibil pe Steam în early-acces (Windows, Mac, Linux) şi programat pentru PS4 în viitorul apropiat. Abia aştept să ne comparăm timpii!

distance_gameplay_1

6 Comentarii

 • Radu
  Publicat aprilie 20, 2015 1:11 pm 0Likes

  ma uit la trailerul distance si imi place la nebunie cum laserul iti taie masina; NITRONICTALITY!

 • Pakistan
  Publicat aprilie 20, 2015 8:55 pm 0Likes

  m-a apucat durerea de cap doar uitandu-ma la trailer, mi-e groaza sa ma gandesc ce-o sa patesc daca o sa-l si joc…, eu ii zic pas astuia

  • Aidan
   Publicat aprilie 21, 2015 10:11 am 0Likes

   Miscarea sau grafica?

  • Pakistan
   Publicat aprilie 21, 2015 3:16 pm 0Likes

   amandoua, cred… nu vreau sa ma mai uit o data ca sa identific exact 😀

  • Aidan
   Publicat aprilie 21, 2015 3:22 pm 0Likes

   I dig you, bro. Eu am decartat dupa prea multa bere si Quake 3 cand eram prin liceu :)) Good times 😛

 • Adrian
  Publicat aprilie 21, 2015 1:01 pm 0Likes

  Cum este povestea ?

Adaugă un comentariu