GYMKHANA SEVEN, Sălbăticiune Fără Limite în Los Angeles

Sigur că GYMKHANA SEVEN nu este un fenomen preluat din inima gaming-ului, dar nu se află nici prea departe. Ken Block este o figură tot mai vizibilă în lumea simulatoarelor auto în sau cea a jocurilor de curse – cum ar fi Need For Speed No Limits, pe care noi l-am descoperit accidental, salivând la pozele proiectului HOONICORN. No Limits este menţionat şi în introducerea ultimului car porn regizat de Kenny, unde un Mustang RTR notchback 4X4 de 800+ CP puternic modificat face ravagii în Los Angeles. Enjoy!

2 Comentarii

  • Razvan B
    Publicat noiembrie 18, 2014 8:53 am 0Likes

    Nerecomandat soferilor extra prudenti, celor care conduc din necesitate, incepatorilor, celor care nu au orgasm mental in momentul in care vad „matele” unei bestii de genul asta!

    M-am uitat de patru ori la clip, incercand sa aleg un moment preferat, si cred ca am reusit! Momentul pleacarii din depozit m-a dus cu gandul la Christine, filmul din 1983, reusind sa-mi ridice parul pe spate.

    Gymkhana Seven este unul dintre cele mai reusite din toata seria. Cred ca mare parte se datoreaza masinii folosite, dar si decorului, multe dintre locatiile folosite apar in filme si seriale foarte cunoscute: I am legend, The Walkind Dead, Oceans Eleven, The Italian Job(cel din 2003), etc.

Adaugă un comentariu