[UPDATE] Hai cu noi la RTX Gamers LAN Party by NVIDIA & Lenovo Legion!

Ți-a fost dor de un LAN Party ca pe vremuri? No problemo.

NVIDIA GeForce România și Lenovo Legion, în colaborare cu Nexus Gamers Pub, organizeaza un LAN party mai altfel, la care vor participa patru jurnaliști/bloggeri de la publicațiile partenere, printre care și NIVELUL2, împreună cu câte un cititor fidel.

Ne vom desfăta ochii pe 8 sisteme Lenovo Legion T730 (specificații: GeForce RTX 2080, Intel Core i7 9700K, 16GB HyperX DDR4, SSD HyperX M2.Sata 240GB), iar jocul ales pentru a ne face de cap și decide echipa câștigătoare este Forza Horizon 4. Cine va câștiga, va fi mai puțin important, pentru că fidelii vor primi oricum o trăistuță cu bunătățuri marca Lenovo Legion. Mai importantă va fi distracția, care se poate prelungi, în caz că ne ia valul și avem destulă cafea (later edit: mi s-a confirmat că vom avea).

Așadar, rachete pe post de sisteme de gaming avem, Nexus Gamers Pub pune la bătaie o arenă cool & flashy, mai rămâne ca unul dintre voi (de preferat și as al volanului virtual, nu doar fanatic N2, dar nu neaparat) să ne convingă că merită să facă parte din echipa noastră la eveniment.

LAN Party-ul se va desfășura luni, 19 noiembrie, ora 17:00, la noul Nexus Gamers Pub (Bd. Tudor Vladimirescu 45, Tati Business Center), iar ca să ne convingi că ești alesul care va întregi echipa jurnalist+fidel a publicației NIVELUL2, îți punem la dispoziție secțiunea de comentarii, de mai jos. Alesul va fi ales mâine seară.

[UPDATE] Fidelul ales (grea alegere,  căci de-ar fi fost după mine vă luam pe toți…) pentru a ne însoți la LAN Party este Militaru Ioan-Mihai! Felicitări, ne vedem luni, ca să ne jucăm și să bem!

Pentru că la Nexus Gamers Pub ne simțim ca acasă.

 

16 Comentarii

 • Ionuț Nedelcu
  Publicat noiembrie 15, 2018 4:22 pm 0Likes

  Sunt fan de cand eram mic. Pandeam mereu chioscurile de ziare sa vad cand apare noua revista LEVEL si va dati seama ce bucurie a fost pe capul meu cand au inceput sa apara iar(ce-i drept sub alt nume si doar online). Cea mai tare revista de gaming ever. Great job. Keep up the good work!

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 9:28 pm 0Likes

   Multumim pentru urari si participare!

 • Militaru Ioan-Mihail
  Publicat noiembrie 15, 2018 5:51 pm 0Likes

  Bună seara,
  Am înțeles că aveți nevoie de un maestru în cele ale condusului.
  Cum să încep 😕
  Primul meu joc pe calculator a fost Monster Truck Madness 2, unde am terminat toate hărțile pe toate anotimpurile și precipitațiile)!!! Apoi a fost Carmargeddon unde cu o precizie uimitoare n-am ratat nici-o vaca sau om :)). Bine… a urmat NFS 2 unde joaca se cam terminase, a apărut competiția pentru prima oara (Split Screen). Concuram cu toți prietenii și încet încet distracția a devenit pasiune. Au urmat apoi multe jocuri… Trackmania unde concuram pe net și încercam să termin hărțile cu steag negru dacă vi le mai amintiți… NFS WORLD la care de fiecare dată când eram în frunte mi se bloca jocul (aveam net pe stick….) și multe altele… Acuma joc ultimul NFS pe dificultate maximă mai mult că simt nevoia de competiție. Acuma rămâne la decizia dumneavoastră dacă aveți nevoie de un șofer virtual ca mine :))… În orice caz indiferent pe cine alegeți mult succes în continuare atât la competiția de LAN cât și la Nivelul 2 !!! Wish you all the best 😉 !!!

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 9:27 pm 0Likes

   Hai cu tata!

 • Alexandru Mituchi
  Publicat noiembrie 15, 2018 7:24 pm 0Likes

  Primul contact cu un joc video cu masini a fost pe un HC90 cand eram foarte mic, imi amintesc ca se jucau ai mei pe casete audio si stiu ca dura ceva sa se incarce. Dar era ceva wow pe vremea aia, din pacate nu tin minte numele jocului. Bineinteles mai apoi am bagat niste Formula 1 pe NES. Recunosc, nu eram mare fan jocuri cu masini dar cu aparitia seriei NFS am Prins gustul, Din momentul in care am gasit primul review in revista Level prin ’97+ si ceva, nu tin minte anul exact. Dar stiu ca imediat dupa articol, pusesem toti bani sa il luam, si apoi ne adunam mai multi pe la un prieten sa il jucam pe Pentium 2-ul lui, era un feeling aparte, pentru noi aia era o petrecere. Bineinteles ca ani la rand cand aparea cate un joc nou din serie bagam niste LAN party-uri minunate (intre timp fiecare avea cutiuta lui de fericire),sentimentul ala cand il impingeai pe vecinu in parapetul podului sa ii tai fata era priceless. Si cum timpul trece am trecut la alte dish-uri din alte serii si titluri cu masini, serii precum Gran Turismo pe PS, Forza pe Xbox, si multe alte simulatoare de condus. De la an la an am fost delectati cu jocuri care mai decare cu imbunatatiri, printre altele cu timpul chiar si campionate reale cu sanse de a ajunge pilot GT. Asa ca imi doresc sa particip la LAN party-urile de genu asta foarte mult, pentru ca astfel de evenimente cu jocuri de genul asta sunt destul de rare la noi si eu chiar consider ca ar trebui promovate cat mai des, consider ca distractia este garantata, si ca mereu poti invata ceva nou de la ceilalti. Este geeky, este cool, este un LAN-party !

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 9:29 pm 0Likes

   Poate facem un byoc odata 😉

 • Morko
  Publicat noiembrie 15, 2018 7:25 pm 0Likes

  Guys, nu vreau sa particip. Doar imi manifest entuziasmul pentru event. Yeeeey!

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 9:29 pm 0Likes

   Yeeey!

 • dante-sama
  Publicat noiembrie 16, 2018 3:04 pm 0Likes

  Wow, super tare, nu doresc sa particip (nu am mai jucat un racing game de la GRID) dar voiam sa va urez „Have fun!” 😀

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 9:29 pm 0Likes

   Multam!

 • Dor
  Publicat noiembrie 16, 2018 8:08 pm 0Likes

  Dar de galerie nu aveți nevoie? M-aș băga la urale și încurajări! Succes!
  PS: pot aduce semințe, alune 😀

  • KiMO
   Publicat noiembrie 16, 2018 8:30 pm 0Likes

   Organizatorul merge pe conceptul jurnalist+cititor. De ce sa stai pe margine, cand poti sa te distrezi cu noi? 🙂

 • dor
  Publicat noiembrie 22, 2018 1:05 pm 0Likes

  Cum a fost???

  • KiMO
   Publicat noiembrie 26, 2018 8:30 am 0Likes

   SUPER! Iti zic azi!

 • Fataldoc
  Publicat noiembrie 26, 2018 10:49 pm 0Likes

  Cum a iesit a fost ok?

  • KiMO
   Publicat noiembrie 27, 2018 5:02 pm 0Likes

   Clar!

Adaugă un comentariu