Heroes III Revine în Ediţie HD

Cu toate că am răspândit deja vestea pe pagina noastră de Facebook, mă simt dator să public şi aici ştirea legată de întoarcerea magnificului Heroes of Might and Magic III sub formă HD. Decizia Ubisoft de a îmbunătăţi vizual unul dintre cele mai bune jocuri TBS – un adevărat cult classic, poate mai popular în prezent decât la momentul lansării – reprezintă un dram suplimentar de speranţă în integritatea seriei, în special acum, când Might and Magic Heroes VII se pregăteşte să vadă lumina zilei. Din păcate, ultimele capitole ale seriei HoMM nu au fost extraordinare, ceea ce justifică prezenţa îndoielii fanilor.

Might and Magic Heroes III HD păstrează intacte campaniile originalului şi include o nouă experienţă high-definition, 50 de hărţi skirmish, multiplayer local, un map editor şi compatibilitate Steamworks pentru versiunea PC. De asemenea, jocul va fi disponibil pe tablete iOS şi Android, interfaţa fiind adaptată controlului de tip touch. Lansarea oficială este programată pentru 29 ianuarie 2015.

8 Comentarii

 • Danny
  Publicat decembrie 11, 2014 2:05 am 0Likes

  Probabil le-au fost rusine ca rusii de la WoG au facut asta inaintea lor la:
  https://sites.google.com/site/heroes3hd/
  asa ca au hotarat si texturile sa fie imbunatatite. Oricum WoG e titanul in lumea HOMM3

  • Aidan
   Publicat decembrie 11, 2014 11:24 am 0Likes

   Sort of. Stiu jucatori hardcore de HoMM care nu prea inghit conversia rusilor, din cauza unor schimbari fundamentale in mecanica de joc originala. Depinde de preferinte, cred…

   LE: Eu am crescut cu HoMM 2, pentru grafica caruia am dezvoltat o adevarata obsesie 🙂

  • Danny
   Publicat decembrie 11, 2014 3:38 pm 0Likes

   Ai vazut 1-le? Avea mai putine unitati si automat la aceeasi rezolutie din DOS unitatile pe campul de lupta aratau mai bestial. Insa sunt de acord ca cresterea numarului de unitati pana la 7 in 3 a fost miscarea inteligenta facuta de 3DO. Pacat ca dupa ce au atins perfectiunea in 3 au luat-o la vale in alte parti, Rusii de la WoG au intuit perfect ce ii trebuie unui BTS – sa ii freci creierul jucatorului, multitudinea de variabile incluse in WoG a fost care m-a lipit de el.

 • Stefan
  Publicat decembrie 11, 2014 2:04 pm 0Likes

  Din pacate 2-ul nu a fost foarte bine echilibrat desi si mie mi-a placut foarte mult. Dragonii negrii erau pur si simplu mult prea puternici, ca si hidrele de altfel.

  • Aidan
   Publicat decembrie 11, 2014 5:45 pm 0Likes

   „Dragonii negrii erau pur si simplu mult prea puternici, ca si hidrele de altfel.” <- THIS.

 • Demolishor
  Publicat decembrie 11, 2014 5:40 pm 0Likes

  WOW. Chiar va arata mai bine 🙂

 • Vlad Dracul
  Publicat decembrie 14, 2014 3:03 pm 0Likes

  HoMM III – unul din cele mai bune jocuri făcute vreodată, pe locul 2 în topul preferinţelor mele.
  Regele TBS-urilor, hands down.
  Mă bucur că încă există oameni care încearcă a-l readuce în atenţia publicului larg, categoric că generaţia tânără va avea numai de câştigat dacă îl va juca.

 • Bo$$
  Publicat decembrie 16, 2014 7:27 am 0Likes

  Rusinica lor, exista de foarte multa vreme update de la comunitatea HOMM pentru versiunea HD free, pe langa asta mai exista si simulator pentru andoid facut de aceasi oameni … in afara de faptul ca ti-l ofera in steam si poti juca multiplayer nu vad nici un avantaj, cu 2 click-uri si 3 miscari poti juca online cu ce prieten vrei…

  Nesimtirea maxima vine prin faptul ca nu ofera in acelasi pret si update-urile. GG

Adaugă un comentariu