Hideo Kojima dezvăluie numele mascotei companiei

După cum puteţi citi într-un articol precedent, Hideo Kojima ne anunţă despre existenţa câtorva secrete legate de logo-ul companiei sale, Kojima Productions. Acesta dezvăluie mai multe detalii despre misteriosul personaj al cărui unic aspect cunoscut până astăzi a fost craniul său.

Kojima anunţă pe Twitter numele de Ludence şi cere fanilor să îşi dea cu părerea despre ţinuta vestimentară a acestui caracter. Mai mult de atât, creatorul universului Metal Gear a călătorit în Danemarca pentru o întâlnire cu Nicolas Winding Refn, directorul Drive şi Only God Forgives. Reft a fost una dintre celebrităţile ce au lăudat trailer-ul pentru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, din cadrul E3 2014. Acesta a spus că „Privind trailer-ul pentru MGS V, te întrebi dacă spiritele lui Dostoyevsky, Stanley Kubrick, şi Caravaggio au intrat în corpul lui Kojima, deoarece, folosind arta jocului video pe post de pânză, el se îndreaptă cu curaj unde nimeni nu a mai fost până acum.”

Detaliile discuţiilor dintre cei doi au rămas, din păcate, un mister. Credeţi că ar putea avea legătură cu un proiect comun? Vă voi ţine la curent cu noi informaţii de îndată ce acestea vor fi disponibile!

 

Adaugă un comentariu