Oare ce secret ascunde logo-ul Kojima Productions?

Veteran al industriei, Hideo Kojima a transmis publicului în exclusivitate pentru Famitsu (tradus via Kotaku) detalii despre faptul că noul logo al studioului său, Kojima Productions, are un întreg corp, nu doar craniul alături de casca pe care deja le putem vedea.

„Nu vă pot spune chiar acum. Dar acest logo are un secret. Are un întreg corp, foarte mişto. Plănuim crearea unei figuri complete a acestuia.” ne spune Kojima. În cadrul interviului, acesta a repetat de două ori cât de „mişto” este varianta finală, glumind la un moment dat pe ideea de „N-ar putea cineva să scoată un anime sau ceva asemănător, cu acest personaj?”

Oare ce secret ascunde logo-ul Kojima Productions?

Kojima a părăsit gigantul Konami în luna Decembrie a anului trecut punând imediat baza noului său studio. Între timp, acesta a anunţat un parteneriat cu Sony pentru lansarea pe piaţă a unui joc ce va îmbina elementele definitorii ale titlurilor AAA precum Uncharted sau The Division. „Când îl vom anunţa, veţi spune la prima vedere că nu este nimic special. Dar veţi înţelege când îl vom şi arăta, dar mai ales, când îl veţi juca. Genul acestuia este acţiune.”

Adaugă un comentariu