HITMAN 2 – anunțul oficial vine mâine, 7 iunie

În data de 4 iunie, pe contul oficial al jocului HITMAN de pe Twitter, a apărut un teaser care anunța o nouă țintă pentru Agentul 47, împreună cu mesajul ACCES INTERZIS până în data de 7 IUNIE 2018. Bineînțeles, lumea a început să speculeze. Ba că ar fi vorba despre un nou sezon, ba un joc de sine stătător, ba un nou contract cu termen de expirare.

În aceeași zi, pe contul oficial al Warner Bros. Games, s-a ivit un teaser video care prevestea anunțarea iminentă a unui nou joc – o numărătoare inversă de 72 de ore, ce se va opri tot în data de 7 iunie 2018.

Un simulator de curse auto de la WB?! Nici vorbă, căci cineva a găsit imediat o legătură cu HITMAN Season 1.

Printre sponsorii care apar pe mașina de curse din clip se distinge logo-ul Hamsun, iar Olivia Hall, personaj în Hitman Season 1, apare în wiki ca fiind „implicată într-o operațiune ce implică compania Hamsun Oil în Reykjavik, Islanda”. Conexiunea cu Hitman fiind astfel făcută, mai rămânea să aflăm despre ce fel de HITMAN este vorba. Și nu a durat mult până să dea cineva cu bățu-n baltă.

Printr-o scăpare, logo-ul HITMAN 2 a apărut pe pagina live.wbgames.com înaintea anunțării lui oficiale, iar asta ar putea însemna că cei de la IO Interactive au abandonat formatul episodic, în favoarea unui joc „întreg”.

Interesant este faptul că logo-ul nu era la vedere, dar cineva a fost suficient de inspirat să scormonească prin codul lui HTML, scoțând imaginea la iveală înainte ca ea să fie retrasă.

Așadar, ce anume înseamnă HITMAN 2 vom afla mâine, 7 iunie. Până atunci, dacă doriți să (re)citiți review-ul nostru pentru HITMAN Season 1, o puteți face aici.

Cine vrea episoade, să ridice mâinile în aer.

1 Comentariu

Adaugă un comentariu