HITMAN SE ÎNTOARCE CU GOTY EDITION

Cei de la IO Interactive tocmai au anunțat lansarea ediției Game Of The Year pentru Hitman, care va aduce o groază de content în plus unui joc și-așa destul de plin de conținut. Printre costume speciale și arme noi, vom avea o nouă mini-campanie, numită Patient Zero și vor reveni toate Elusive Target-urile pentru cei care le-au ratat prima dată (printre care mă număr).

Prețul upgrade-ului de la ediția standard la GOTY va fi de 20$. Mi se pare cam mult, sincer, l-aș lua totuși dacă ar include și campania The Sarajevo Six, de care s-au bucurat doar jucătorii de PlayStation 4. Norocoșii. Încă nu au anunțat nimic legat de asta, vom vedea.

Cred totuși că o să-l iau, mă mai întorc la Hitman din când în când și chiar e un joc bun, după cum am scris și în review-ul apărut cu întârziere.

Vă las cu trailerul care ne prezintă bunătățurile.

 

Hitman: Game Of The Year Edition va fi disponibil începând cu 7 noiembrie. Nu uitați că puteți încerca începutul lui Hitman gratuit, pe PC, Xbox One și PS 4.

1 Comentariu

  • Dor
    Publicat octombrie 26, 2017 7:17 am 0Likes

    Interesant… Poate îl voi incerca mai ales că nu mai trebuie să îmi fac griji de compatibilitatea cu wine. Poate și versiunea goty va fi la fel.

Adaugă un comentariu