Illustro: Student – Concursul de ilustrație digitală care te poate ajuta să faci carieră și în industria de gaming

Ești student la facultatea de arte, poate chiar masterand, mare creator de artă digitală, dornic de afirmare? Dacă da, prima ediție a concursului Illustro: Student, ce se desfășoară în perioada martie-mai 2020, este pentru tine!

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în competiție este să-ți înscrii în timp util lucrarea de semestru pe illust.ro, proaspăt lansata platformă de concursuri profesionale, din sfera artelor vizuale, cu focus pe dezvoltarea comunității românești de artă digitală.

Illustro: Student îi va premia pe câștigători cu tablete grafice Wacom, dar, mai ales, promite să îi promoveze pe cei mai buni într-ale artei digitale înscriși în concurs prin diverse acțiuni, atât în țară, cât și peste hotare. Nu înainte de a le oferi tuturor o imagine a oportunităților existente, evident.

Prima ediție a concursului pe platforma Illustro, aduce laolaltă toate instituțiile de învățământ în care este predată materia arta digitală: Universitatea Națională de Arte București, Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, Universitatea de Arte și Design George Enescu Iași și Facultatea de Arte și Design – UVT Timișoara. Parte din Proiectului Cultural Contemporanii, inițiativa se bucură de susținerea Instiutului Cultural Român și a Uniunii Artiștilor Plastici din România și este realizat cu sprijinul Wacom – lider mondial în tablete grafice, display-uri interactive și dispozitive cu interfață intuitivă, Gemini Solution, AQUA Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Lucrările premiate și cele cu notele cele mai mari vor fi prezentate publicului în cadrul unei expoziții Illustro: Student la București, în perioada aprilie-mai 2020. Detaliile evenimentului  expozițional vor fi comunicate la momentul desemnării câștigătorilor concursului. 

Așadar, să fie artă digitală!

1 Comentariu

  • Dor
    Publicat aprilie 22, 2020 7:05 pm 0Likes

    Păi, cum ajung la expoziție? E încă stare de urgență… Mă așteptam să fie și tur virtual.

Adaugă un comentariu