Titluri boierești la prețuri românești – 25/IV/14 – 4/V/14

 
Cum articolul inițial a devenit destul de greu de urmărit și a părăsit prima pagină a site-ului, propun să regenerăm aici. Pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă – Titluri Boierești, încearcă să sublinieze toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin și Steam. Amazon și PS+ vor fi adăugate și ele cât de curând. Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.
Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Update 6
Humble Bundle
Awesomenauts, Sanctum 2 + 1 (bundle) – Începând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii – producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Awesomenauts, Sanctum 2, Orcs Must Die! 2 Complete Pack + alte 3 titluri (bundle) – Dacă plătiți mai mult de 6 $
GameFly
Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy sau Star Wars Battlefront II – 2.3 £
Just Cause 2 – 2.5 £

Steam
Burnout Paradise: The Ultimate Box – 1.5 €
Geometry Wars: Retro Evolved – 2 €

Update 3
GreenMan Gaming.
Disciples 2 Gold (Dark Prophecy + Gallean’s Retur + Rise of the Elves Gold) sau Commandos: Beyond the Call of Duty – 2 €

Bundle Stars
GTR Evolution, SpaceChem + alte 4 (bundle) – 2.6 €
Hacker Evolution ‘Definitive Collection’ (bundle) – 2.6 €
Tropico 3 GoldSine Mora + alte 7 titluri (bundle) – 3.5 €
S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky + alte 9 (bundle) – 4.4 €
Update 5
Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos 2: Men of Courage, Cossacks: The Art of War + alte 4 (bundle) – 3.5 €

GamersGate
The Walking Dead: 400 Days – 1.25 €
Freedom Force – 2 €
Update 2
Freedom Force vs the Third Reich – 1 €
Shadowgrounds Survivor – 1.75 €
Update 6
Overlord – 1.5 €
Overlord II – 3 €
Nu uitați că GamersGate are reduceri de primăvară. Titlurile și prețurile se schimbă zilnic.

Origin
Dead Space – Gratuit
Update 4
Battlefield 1942 – Gratuit

8 Comentarii

 • Ovidiu Mate
  Publicat aprilie 25, 2014 12:35 pm 0Likes

  Buna initiativa. Bravo!

 • Sergiu D.
  Publicat aprilie 25, 2014 2:57 pm 0Likes

  Foarte buna initiativa! O singura hiba – la Torchlight II e un screenshot din Torchlight

  • ncv
   Publicat aprilie 25, 2014 3:16 pm 0Likes

   OMG!!! Updating in 5.4.3…

 • DeusEx
  Publicat aprilie 25, 2014 3:22 pm 0Likes

  La CoH 2 e reducere 66% weekendul acesta

  • ncv
   Publicat aprilie 25, 2014 3:32 pm 0Likes

   Dap! 12 euro pe Steam

 • Sergiu D.
  Publicat aprilie 25, 2014 5:00 pm 0Likes

  Un alt site, cam exotic ce-i drept, Nuuvem.com.br are reduceri la seria Assasin’s Creed DRM Tages sau Uplay. 1 R$ = 1,44 lei.
  Traduceti pagina cu google translate sau direct din Chrome. Plata se face prin Paypal

  • gastr0n0m
   Publicat aprilie 25, 2014 6:40 pm 0Likes

   Si eu recomand Nuuvem. Am cumparat mai multe jocuri de acolo, uneori au preturi extraordinare.

   De asemenea, mai au cei de la PayPal au un spring gaming sale… asta daca nu va deranjeaza sa cumparati de pe G2A (am auzit unele chestii naspa despre ei, personal nu am avut probleme cu jocurile cumparate de acolo).

  • ncv
   Publicat aprilie 25, 2014 11:17 pm 0Likes

   Multumesc pentru recomandari,
   In articolul anterior ‘zipinel’ a explicat:
   „http://www.nuuvem.com.br – Site-ul e din brazilia iar limba nu poate fi selectata altceva decat a lor, insa asta nu cred ca va opreste sa faceti un cont. Suporta Paypal iar din cateva motive de marketing (?) toate preturile de acolo (in Reali Brazilieni adica 2 R = 0.9 $) vor fi intotdeauna mai mici decat oriunde. Am cumparat spre exemplu Borderlands 2 GOTY la 8.8 $ (a fost o promotie acum 2 saptamani) si nu, key-urile nu sunt blocate pe regiune. A nu se face confuzie cu achizitionarile, ele pot fi blocate pe regiune. Altfel spus Steam Key-urile se pot activa oriunde in lume dar exista unele promotii care nu pot fi cumparate decat din Brazilia (sau cu un VPN gen Hola , dar nu recomand, eu nu fac chestii de genul VPN niciodata). In general aici sunt toate promotiile http://www.nuuvem.com.br/produtos/promo

   Acesta a fost raspunsul meu:
   „In privinta Nuuvem sunt un pic reticent. Am impresia ca la un moment dat nu o sa fiu atent si o sa iasa discutii. Sunt prea multe lucruri care ar putea merge prost asa ca pentru moment nu o sa tin cont de el.”

   Asta nu inseamna ca voi nu puteti atrage atentia in comentarii asupra propotiilor de acolo.

   G2A este acelasi lucru cu g2play.Raspunsul meu anterior:
   „http://g2play.net/ si ceilalti vanzatori de key-uri se regasesc intr-o zona gri. Nu sunt vanzatori autorizati (agreati de) Steam, Origin etc., dar de cele mai multe ori nici nu vei avea probleme cu cheile pe care ti le vand pentru ca ei cumpara foarte multe de pe piata rusa sau asiatica, unde jocurile sunt mai ieftine. Sau cumpara retail in cantitati mari si vand doar key-urile. La fel fac si cu bundle-urile la doar 1 cent, dupa care revand la preturi mai mari (dar tot mici). Suntem romani, nu cred ca e greu sa ne gandim la alte 3-5 modalitati de a face bisnita.

   Foarte rar unele companii vor ruga Valve si EA sa blocheze key-urile create special pentru un anumit teritoriu dar activate de conturi aflate in alt teritoriu. Steam si Origin se vor conforma si toti cei care au cumparat asa nu vor mai putea accesa acele jocuri.

   Am vazut ca in anumite cazuri trebuie sa folosesti VPN-uri sau proxy-uri pentru a pacali sistemul. Atentie! Nu stii cine detine aceste servicii si dintr-o data route-zi date foarte importante pentru tine prin serverele lor. Daca decizi ca pretul merita riscul nu folosi niciodata cardurile pe care rulezi/primesti de obicei bani. Cere la banca un alt card + cont si transfera pe acel cont doar sumele necesare. De cele mai multe ori operatiunea e gratuita intre conturile tale. De fapt, ce vorbesc, ar fi bine sa folosesti un astfel card/cont pentru oricare din aceste site-uri. Proxy sau nu. Solutie recomandata si in cazul caselor de pariuri online.
   La fel si cu parolele. Cat timp folosesti VPN-uri sau proxy-uri, indiferent de site sau motiv, nu-ti accesa mailurile, online banking-ul, etc.
   Mai rau, unii utilizatori spun ca site-urile de gen au cerut si un ID. Oricine iti cere un ID (buletin, pasaport, carnet de conducere etc) pe interenet ar trebui sa intre in lista ta neagra si sa nu mai cumperi niciodata de la ei. Nici macar banca nu o sa-ti ceara astfel de date online.

   Eu nu marsez impotriva acestor site-uri, e un prim pas in directia buna si poate o anumita suma din ce ai platit ajunge inapoi la producator. Nu se numeste piata gri degeaba :). Pe de alta parte, si cred ca intelege toata lumea de ce, nu le pot recomanda in mod direct si nu o sa le adaug in articolele cu Preturi Romanesti.”

Adaugă un comentariu