Povestea celui mai lung meci din istoria Counter-Strike: Global Offensive!

Orice jucător profesionist are în spate cel puțin o partidă de care își va aduce perfect aminte și la bătrânețe: o victorie neașteptată împotriva unor dumnezei, o înfrângere rușinoasă împotriva unor amatori sau pur și simplu cea mai distractivă confruntare la care a participat vreodată. Dar cum o fi să participi la cel mai lung meci din istoria Counter-Strike: Global Offensive?

Ei bine, au aflat echipele exceL eSports și Team XENEX din Marea Britanie, care tocmai au trecut prin focurile iadului și chinurile facerii, în același timp, dar în doze diferite. Culmea, pe Inferno! Spre nedumerirea spectatorilor și disperarea comentatorilor, partida – care ar fi trebuit să se termine cât ai bate din palme în favoarea mai experimentaților Team XENEX – nu s-a dat încheiată până când nu a bifat șase reprize de prelungiri și 88 de runde! O echipă care, după unii, nici nu ar fi meritat să ajungă acolo, a fost cât pe ce să scoată de pe hartă una mult mai experimentată, în urma unui meci anevoios, tărăgănat, ce părea că va dura o eternitate.

Conform așteptărilor, Team XENEX a început mai bine, iar la scorul de 14-8 în favoarea lor, făceau cu mâna de pe val. Dar naiba știe ce-au băut cei de la exceL eSports în fața acestui rezultat, căci au reușit să-și adjudece următoarele cinci runde, fără ca Team XENEX măcar să-i miroasă. La 15-13, cei de la exceL eSports s-au gândit că pot face meciul și mai interesant, așa că au egalat, iar de acolo a început iadul. Când una, când cealalată…

Sumarizând, Team XENEX s-a chinuit timp de aproape 3 ore ca să câștige primul meci, și de încă una ca să și-l adjudece pe al doilea, câștigând seria pe sistemul cel mai bun din trei. În total, aproape 4 ore! Bucuroși că s-a terminat, comentatorii au respirat ușurați și s-au prelins pe picioarele scaunelor.

Rezistați?


1 Comentariu

  • Tilimpea Alexandru
    Publicat aprilie 22, 2015 4:06 pm 0Likes

    88 de runde ? Aveau pacemaker la ei ? :)) Destul de neobisnuit dat fiind ca harta a fost inferno , o sa revad meciul acum sunt curios ce le-a luat atata :))

Adaugă un comentariu