Încă o doză de conţinut pentru The Old Republic

Bioware ne anunţă că, începând de luna viitoare, capitolul final al Knights of the Fallen Empire, The Battle of Odessen, va fi lansat pentru a concluziona această poveste din cadrul celebrului univers. Ne este oferit şi un teaser, dar şi câteva detalii despre ceea ce ne aşteaptă!

„Bioware împreună cu Lucasfilm a anunţat astăzi capitolul final al poveştii Knights of the Fallen Empire. Sesiunea de Early access va începe pe data de 9 August pentru persoane selecte, iar începând cu data de 11 August, orice jucător se va putea bucura de noile adiţii.

În Battle of Odessen, Arcann lansează o ofensivă finală împotriva bazei Outlander-ului. Recuperându-se după o trădare inimaginabilă din partea acum renegatului droid SCORPIO, Alianţa trebuie să se repună pe picioare pentru a se apăra şi a determina soarta galaxiei odată pentru totdeauna. Joacă şi ia parte la concluzia aşteptată de toţi, în timp ce îţi croieşti drum prin luptă către viitorul expansion digital ce va fi lansat în toamna acestui an, Knights of the Eternal Throne.”

Pentru mai multe detalii vă pun la dispoziţie câteva link-uri utile aici, aici şi aici!

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iulie 29, 2016 4:36 pm 0Likes

    Am fost destul de entuziasmat cand a aparut jocul. Mi s-a parut o aditie incredibila pe scena MMO insa nu m-a prins niciodata din 2 motive: unu, nu sunt hardcore fan star wars si doi, l-am testat in cadrul echipei de QA din EA Bucuresti si mi s-a luat complet de el.

Adaugă un comentariu