PREȚURI ROMÂNEȘTI – 27/VI/2014 – 30/VI/2014

 
Încerc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Asta nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Noi reduceri
Bundle Stars
System Shock 2, UFO: Aftershock, Wizardry 6, 7, 8 + alte 3 (bundle) – 2.6 €

Humble Bundle
Dacă vă plac adventure-urile point and click, puzzle-urile și hidden object-urile, atunci Humble Bundle-ul de săptămâna aceasta este pentru voi. 7 jocuri începând cu 1 dolar (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…). Cel mai interesant dintre ele părând a fi Sherlock Holmes and The Hound of the Baskervilles. Dacă plătiți ~6 dolari, mai primiți încă 4 titluri Sherlock Holmes. Din păcate niciunul cu adevărat special.

Steam (SUMMER SALE) – e imposibil de ținut pasul dar mai subliniez câteva titluri (spre sfârșitul articolului mai găsiți „câteva” exemple)
Dishonored – 3.75 €
BioShock, Left 4 Dead 2 sau Sid Meier’s Civilization IV – 5 €

În plrelungiri
Battle.net (Blizzard)
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Hacker Evolution ‘Definitive Collection’ (bundle) – 2.6 €

GreenMan Gaming
Disciples 2 Gold (Dark Prophecy + Gallean’s Retur + Rise of the Elves Gold) – 2 £

GOG
E imposibil de ținut pasul cu cei de la GOG. Vânzări blitz, care se schimbă la fiecare oră. Bundle-uri care se schimbă în fiecare zi. Dați click aici din când în când pentru verificări. Succes la pescuit.

Origin
PeggleGratuit

Steam (SUMMER SALE) – din nou, o să fie imposibil să țin pasul. Aveți mai jos o mostră din nebunie.
Ghost Master sau Trine – 0.8 €
Retro/Grade – 1 €
Anachronox, Closure sau Startopia – 1.5 €
AudioSurf, Divine Divinity sau SpaceChem – 2 €
Bionic Commando: Rearmed – 2.25 €
To the Moon – 2.4 €
Darwinia, PAC-MAN Championship Edition DX+, Sid Meier’s Pirates!, Syberia sau Syberia II – 2.5 €
Far Cry 3 – Blood Dragon sau Max Payne + Max Payne 2: The Fall of Max Payne – 3.75 €

Adaugă un comentariu