Informaţii detaliate despre Spellforce 3

Nordic Games ne oferă primele screenshot-uri alături de o mulţime de noi detalii despre Spellforce 3, titlu anunţat în urmă cu 18 luni. În acel moment, producătorii au transmis fanilor că doresc a se întoarce la origini prin acest titlu, iar astăzi aflăm şi cum se va întâmpla acest lucru.

Eroi şi quest-uri

Asemănător predecesorilor săi de succes, jucătorii îsi vor putea crea eroul de la zero. Acesta va putea fi îmbunătăţit de-a lungul campaniei, va putea completa quest-uri, explora jocul sau forma un grup de eroi alături de alţi trei.

Informaţii detaliate despre Spellforce 3

O creştere naturală

Harta din Spellforce 3 este împărţită în diferite sectoare. Baza principală a jucătorului nu se va extinde arbitrar, ci va avea parte de o creştere naturală şi organică. Acest lucru înseamnă că jucătorul va putea cucerii doar sectoarele adiacente bazei sau altor sectoare aflate deja sub controlul acestuia. Este important de reţinut, deoarece nu va exista o economie globală, distribuirea resurselor realizându-se la nivel mecanic (transportul are loc cu ajutorul căruţelor). Jucătorul poate decide ce materiale doreşte a fi strânse, distribuite sau exportate, în fiecare sector. Din acest punct de vedere, este nevoie de o plănuire atentă atunci când vorbim de construirea unora noi.

Managementul sectoarelor

Dacă, de exemplu, un jucător elimină toţi inamicii dintr-un sector şi le cucereşte tabăra, acesta va putea construi un avanpost în locaţia respectivă. După acest pas, se pot construi diferite clădiri, exploata resursele (lemn, piatră, mâncare etc.), transporta bunurile sau produce resurse destinate creării de noi unităţi pentru luptă. Fiecare avanpost are un număr prestabilit de muncitori ce pot fi angajaţi, astfel încât un element cheie al jocului este balansul economiei sectorului respectiv, pentru a asigura cea mai bună implementare a muncitorilor disponibili.

Informaţii detaliate despre Spellforce 3

Gameplay hibrid

Nu dorim să ignorăm componenta de RPG şi vrem ca jucătorii să aibă cea mai bună experienţă de joc alături de Spellforce 3. Micromanagementul nu este la fel de agitat ca în alte titluri RTS, ambele tipuri de gameplay putând fi astfel savurate în mod egal.

Facilităţile Spellforce 3
  • Un mix de RTS/RPG – gameplay unic ce combină elementele definitorii ale ambelor genuri.
  • Componenta RTS se concentrează pe un macromanagement (controlul grupărilor mari de unităţi, construirea unei baze sau economii, cucerirea de noi sectoare, strategia globală).
  • Componenta RPG se concentrează pe un micromanagement al eroilor în timpul luptelor (abilităţile tuturor eroilor pot primii taste exclusive).
  • Crează şi personalizează – pune bazele unui grup de eroi şi alege din multitudinea de abilităţi şi build-uri disponibile.
  • Întăreşte şi comandă-ţi armata – pregăteşte-ţi trupele pentru o luptă de proporţii titanice şi foloseşte-te de o mulţime de alegeri strategice (teren, formaţii, vizibilitate, cercetare etc) care l-ar face mândru chiar şi pe Sun Tzu.
  • O poveste epică – desluşeşte o poveste bogată şi sofisticată ce va provoca evenimentele premergătoare Ritualului de Convocare.
  • O istorie şi un univers bogat – explorează lumea Eo şi descoperă intrigi, secrete şi comori destinate eroului tău.
  • Campanie singleplayer amplă – cel puţin 30 de ore, mai ales dacă veţi alerga după fiecare secret oferit de joc.
  • Multiplayer – o puternică componentă multiplayer, cu diferite moduri de joc, de la cooperativ la versus.

Informaţii detaliate despre Spellforce 3

Sunteţi pregătiţi pentru o nouă intrare în franciză? Aveţi amintiri epice legate de titlurile acestei serii? Vă aştept în secţiunea de comentarii cu diferitele poveşti şi păreri!

 

Adaugă un comentariu