The International 2014 – Finala

Astăzi începe finala celei mai mari competiții electronice organizate până acum, DOTA 2 – The International. Cele 8 echipe calificate sunt împărțite în două categorii, ca puii. În partea Superioară vom avea Vici Gaming (VG.cn) vs. NewBee și Evil Geniuses (EG) vs. Team DK, în timp ce Inferiorii se vor înfrunta după cum urmează: Cloud9 vs. Natus Vincere (Na’Vi) și Invictus Gaming (iG) vs. LGD. Formatul competiției este un pic ciudat. Câștigătorii meciurilor Inferioare urmând a se lua la trântă cu pierzătorii Superiori. Pierzătorii Inferiori fiind eliminați, că doar d-asta sunt Inferiori. Mai multe detalii aici. În dreapta aveți chiar și un cronometru care măsoară timpul rămas până la fiecare meci. Nu uitați să dați refresh.

Dacă nu aveți o echipă preferată, dar vreți, totuși, să adăugați puțină dramă puteți alege Cloud9, pentru că are în componență un român. Hai Armand (bOne7)!! Au muult de tras pentru a câștiga turneul, Na’Vi, adică prima echipă pe care o vor înfrunta, fiind printre favoriții campionatului.

Meciurile le puteți viziona live, mai jos. Cei care nu știu prea multe despre DOTA 2, dar iubesc spectacolul produs de jocuri, sunt și ei bineveniți și le recomand al doilea stream. Comentatorii vor avea grijă să explice aproape tot ce se întâmplă pe ecran.

DOTA 2 – stream oficial (va deveni activ cu o oră-două înainte de startul în primul meci al zilei):

DOTA 2 – stream oficial pentru novici:

2 Comentarii

 • D3F3
  Publicat iulie 19, 2014 12:00 pm 0Likes

  Scuza-ma dar de ce este the international 2014 cel mai mare eveniment de gaming organizat pana acum? Poate vrei sa zici cu cel mai mare premiu de pana acum. Pentru ca sincer in unele zile pe twitch the international avea mai putini spectatori decat LCS de la LoL. Si chiar si acum 300.000 de spectatori in acelasi timp e nimic pe langa ce a avut LoL anul trecut la World Championship. Sau chiar si la Allstar in Paris. Si scuza-ma dar faptul ca o competitie are mai multi bani pusi la bataie pentru echipa invingatoare nu inseamna mai nimic. In special in momentul cand Valve are o cifra de afaceri in domeniul miliardelor de dolari. Anul trecut au avut un profit de 2 miliarde. Mi se pare rusinos sa vii sa faci cheta pentru a putea da un premiu mai mare.

 • ncv
  Publicat iulie 19, 2014 8:15 pm 0Likes

  „celei mai mari competiții electronice organizate până acum”
  Parerea mea este ca aceasta finala depaseste finala LoL de anul trecut. Vine cu cel mai mare premiu de pana acum, este transmisa live pana si pe ESPN.
  300 de mii de interspectatori pe Twitch nu mai spune mare lucru, multi se uita aici:
  http://www.dota2.com/international/watch/July19/
  In timp ce majoritatea prietenilor mei pasionati de DOTA privesc meciurile direct din joc. Pentru ca pot misca ei singuri camera si pot vedea actiunile jucatorilor. Daca am inteles bine au implementat pana si reluari..
  Sincer nu-mi pasa care e mai mare, eu nu joc niciunul din aceste doua jocuri. Doar imi place sa le privesc. Ma bucur ca e-sportul prinde aripi si incerc sa fac cunoscute competitile, sa le fac cat mai atractive. De aici si exprimarea oarecum bombastica.
  In septembrie presupun ca LoL isi va lua revansa. Un stadion intreg? Oau!

Adaugă un comentariu