The International 2014 – Finala

Astăzi începe finala celei mai mari competiții electronice organizate până acum, DOTA 2 – The International. Cele 8 echipe calificate sunt împărțite în două categorii, ca puii. În partea Superioară vom avea Vici Gaming (VG.cn) vs. NewBee și Evil Geniuses (EG) vs. Team DK, în timp ce Inferiorii se vor înfrunta după cum urmează: Cloud9 vs. Natus Vincere (Na’Vi) și Invictus Gaming (iG) vs. LGD. Formatul competiției este un pic ciudat. Câștigătorii meciurilor Inferioare urmând a se lua la trântă cu pierzătorii Superiori. Pierzătorii Inferiori fiind eliminați, că doar d-asta sunt Inferiori. Mai multe detalii aici. În dreapta aveți chiar și un cronometru care măsoară timpul rămas până la fiecare meci. Nu uitați să dați refresh.

Dacă nu aveți o echipă preferată, dar vreți, totuși, să adăugați puțină dramă puteți alege Cloud9, pentru că are în componență un român. Hai Armand (bOne7)!! Au muult de tras pentru a câștiga turneul, Na’Vi, adică prima echipă pe care o vor înfrunta, fiind printre favoriții campionatului.

Meciurile le puteți viziona live, mai jos. Cei care nu știu prea multe despre DOTA 2, dar iubesc spectacolul produs de jocuri, sunt și ei bineveniți și le recomand al doilea stream. Comentatorii vor avea grijă să explice aproape tot ce se întâmplă pe ecran.

DOTA 2 – stream oficial (va deveni activ cu o oră-două înainte de startul în primul meci al zilei):

DOTA 2 – stream oficial pentru novici:

2 Comments

  1. D3F3 iulie 19, 2014
  2. ncv iulie 19, 2014

Leave a Reply