Just Cause 3 Primeşte Un Mod Multiplayer

Trebuie să vă spun că Just Cause 3 mă distrează mai mult decât mă aşteptam. Exploziile urmate de alte explozii mai mari, peste care cade o ploaie de explozii şi mai mari, urmate de cele mai BOOM BOOM EXPLOOOOOZII văzute vreodată într-un joc open-world sunt…cel puţin electrizante. Veţi avea parte de un review complet în următoarea ediţie NIVELUL 2, dar până atunci insist să critic aici absenţa substanţei din campania solo şi senzaţia de singurătate ce bântuie insula în a doua jumătate.

Ei bine, echipa care a implementat modul multiplayer pentru Just Cause 2 lucrează cu spor la o versiune nouă, suficient de ambiţioasă încât să facă din JC3 un sandbox capabil să rivalizeze acţiunea dementă din GTA Online. Omuleţii au chiar şi un trailer.

Mai multe detalii pe parcurs, însă ce se poate vedea până acum arată glorios. Glo-ri-os. Mă scuzaţi, dar am un oraş de aruncat în aer şi o revoluţie de pus în mişcare…

2 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat ianuarie 4, 2016 4:42 pm 0Likes

  Uel şit, m-am uitat la review-ul lui TotalBiscuit şi am renunţat să cumpăr JC3, deşi m-am distrat enorm în JC2. Nu are rost să dau banii păe un JC2 cu grafică actualizată şi NPCs cu accent schimbat.

  OK, insula e uriaşă, OK, sightseeing bestial, dar în rest slăbuţ. Başca bugs, măcar alea din JC2 erau funny, astea din JC3 nu-s.

 • LauRoman
  Publicat ianuarie 4, 2016 9:51 pm 0Likes

  Intrebarea e:
  Why add multiplayer?

  Just Cause.

Adaugă un comentariu