Kickstarter-ul şi demo-ul pentru noul System Shock

Aflăm prin intermediul celor de la GOG.COM, despre faptul că demo-ul, alături de campania Kickstarter pentru reboot-ul unuia dintre cele mai îndrăgite FPS-uri, sunt oferite publicului din întreaga lume!

„Jucaţi demo-ul după care accesaţi pagina Kickstarter pentru a susţine noua versiune a celebrului thriller sci-fi.

Acum aproape 20 de ani, un FPS/action-RPG a îndrăznit să îmbine elemente diverse de gameplay cu o explorare 3D centrată pe naraţiune, într-un mediu sci-fi horror. System Shock a devenit rapid un cult clasic, farmecul său obsedant rezonând cu mii de persoane, chiar şi astăzi. Acum, NightDive Studios, doreşte să readucă titlul la viaţă, ca un joc nou, recreat într-un stil fidel, iar voi puteţi ajuta în această aventură, susţinând campania de Kickstarter.

System Shock este un remake complet al clasicului din 1994, construit de la zero cu ajutorul Unity Engine, şi care, într-o zi, va fi disponibil pe platforma GOG.COM. Cea mai bună parte? Nu este nevoie să dai crezare tuturor zvonurilor ce circulă pe internet, ci poţi încerca chiar tu un demo deja disponibil, pentru a-ţi face o părere proprie despre acest proiect ambiţios. „Dorim să demonstrăm dedicaţia şi pasiunea pentru System Shock, prin oferirea unei experienţe captivante şi distractive potenţialilor finanţatori.” ne-a transmis NightDive Studios. „Acest demo reprezintă aspectul pe care dorim să îl oferim tuturor, în varianta finală. Vă rog să luaţi aminte: acest demo este doar o dovadă a conceptului – performanţa, facilităţile şi aspectele vizuale nu se află în stadii finale, finisate.”

Descarcă demo-ul şi păşeşte în sălile abandonate ale Citadel Station, pline de grozăviile lui SHODAN, un A.I. maniac, cu propriile planuri pentru viitorul umanităţii. Dacă acesta este viitorul în care doreşti să trăieşti, asigură-te că ne-ai susţinut pe pagina noastră de Kickstarter.

Nu încerca să rezişti, EA SE AFLĂ ÎN CONTROL.”

One Response

  1. gigi kent iulie 1, 2016

Leave a Reply