Azi vom primi ştiri importante pentru Mortal Kombat XL [Updated]

Azi vom primi ştiri importante pentru Mortal Kombat XL, ne anunţă creatorul seriei, Ed Boon, în acest post de Twitter. Domnul este cunoscut pentru tweet-urile cu caracter criptic şi ţinând cont de faptul că 1 Aprilie este după colţ…s-ar putea să ne distreze foarte mult. A adus vorba, de exemplu, despre un „April Fool’s Tower”.

Nu putem decât aştepta în acest moment, însă eu unul sunt foarte entuziasmat! Ce credeţi că ar putea fi?

Mortal Kombat XL este noua versiune a ultimei intrări în franciză, conţinând jocul de bază alături de toate DLC-urile lansate, disponibilă pentru XONE şi PS4. Din păcate, PC-ul nu primeşte decât versiunea standard a jocului, la preţul de 59.99 EURO, deoarece unele persoane au luat geniala decizie de a nu lansa şi pe bătrâna platformă noua versiune XL. Nu întrebaţi.

Update:

Avem confirmarea oameni buni! Se pare ca marea surpiză constă într-un turneu competitiv. Acesta va începe în Aprilie, va încorpora ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3  alături de ESL Challenger Cup şi va consta în premii în valoare de 500.000 $.

Alături de aceast fapt, aflăm de posibilitatea achiziţionării modelului Blue Steel Sub-Zero sau a altuia nou, din PlayStation Store sau Xbox Marketplace, o parte din veniturile generate de aceste achiziţii fiind redirecţionate către fondul premiilor turneului mai sus menţionat (aceste sume vor fi în plus celei iniţiale). Pentru mai multe detalii puteţi urma acest link. Eh, aşa da surpriză!

6 Comentarii

 • cg1700
  Publicat martie 30, 2016 11:14 am 0Likes

  Mortal Kombat lasa PC-ul in paragina in timp ce ArkSystemWorks invata ca sunt bani de scos din PC. Per total iesim in castig.

  • Taar
   Publicat martie 30, 2016 11:17 am 0Likes

   Sa speram ca isi revin in viitorul apropiat. Nu vad niciun motiv decent pentru care XL-ul sa nu apara si pe PC. Parca ar pune sare pe rana. Daca X-ul ar fi fost lansat doar pentru console, mai intelegeam, dar asa…

  • cg1700
   Publicat martie 30, 2016 11:25 am 0Likes

   X nu a avut probleme la lansare pc PC, gen cum a fost si cu Arkham City? Poate ca astia de la WB si-au dat seama ca nu e de ajuns sa faca un port submediocru si lumea sa il inghita si in loc sa faca porturi mai bune renunta de tot la PC.

  • Taar
   Publicat martie 30, 2016 11:43 am 0Likes

   Au fost probleme intradevar insa, cel putin pentru mine, nu le consider de acelasi calibru cu Arkham Knight (banuiesc ca la el te referi? City nu mi-a facut nicio problema). Insa chiar si asa, nu ar trebui sa fie o scuza. Desi sincer sa fiu, i-as vedea in stare sa faca un PR pe ceea ce ai spus tu.

   Imagineaza-ti…da…stiti…umm…nu prea le avem cu PC-ul si…studiile arata ca figher-arcades nu au succes pe PC deci da…sarim peste platforma asta. Scuzele noastre sincere. INSA AVEM O NOUA CULOARE EXCLUSIVA PRIN DLC LA DOAR 9.99 EURO. CUMPARATI ACUM!

 • cg1700
  Publicat martie 30, 2016 11:48 am 0Likes

  Da, scuze, am vrut sa spun Arkham Knight.

 • Ionut
  Publicat martie 30, 2016 7:00 pm 0Likes

  Mai apare si Sektor in varianta XL plus alte cateva caractere si/sau moduri a caracterelor deja existente.

Adaugă un comentariu