Azi vom primi ştiri importante pentru Mortal Kombat XL [Updated]

Azi vom primi ştiri importante pentru Mortal Kombat XL, ne anunţă creatorul seriei, Ed Boon, în acest post de Twitter. Domnul este cunoscut pentru tweet-urile cu caracter criptic şi ţinând cont de faptul că 1 Aprilie este după colţ…s-ar putea să ne distreze foarte mult. A adus vorba, de exemplu, despre un „April Fool’s Tower”.

Nu putem decât aştepta în acest moment, însă eu unul sunt foarte entuziasmat! Ce credeţi că ar putea fi?

Mortal Kombat XL este noua versiune a ultimei intrări în franciză, conţinând jocul de bază alături de toate DLC-urile lansate, disponibilă pentru XONE şi PS4. Din păcate, PC-ul nu primeşte decât versiunea standard a jocului, la preţul de 59.99 EURO, deoarece unele persoane au luat geniala decizie de a nu lansa şi pe bătrâna platformă noua versiune XL. Nu întrebaţi.

Update:

Avem confirmarea oameni buni! Se pare ca marea surpiză constă într-un turneu competitiv. Acesta va începe în Aprilie, va încorpora ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3  alături de ESL Challenger Cup şi va consta în premii în valoare de 500.000 $.

Alături de aceast fapt, aflăm de posibilitatea achiziţionării modelului Blue Steel Sub-Zero sau a altuia nou, din PlayStation Store sau Xbox Marketplace, o parte din veniturile generate de aceste achiziţii fiind redirecţionate către fondul premiilor turneului mai sus menţionat (aceste sume vor fi în plus celei iniţiale). Pentru mai multe detalii puteţi urma acest link. Eh, aşa da surpriză!

6 Comments

  1. cg1700 martie 30, 2016
    • Taar martie 30, 2016
    • cg1700 martie 30, 2016
    • Taar martie 30, 2016
  2. cg1700 martie 30, 2016
  3. Ionut martie 30, 2016

Leave a Reply