Lansare Podcast NIVELUL2: NEXT LEVEL Podcast, Ep. 1

Atunci când redactorii NIVELUL2 nu lucrează din greu la articole pentru site, se întâlnesc pentru a discuta despre ultimele evenimente din lumea gamingului. De cele mai multe ori, aceste întrevederi produc exact momentele cele mai amuzante care sunt povestite ulterior la bere pentru toți cei care nu fac parte din cercul exclusivist N2.

Dar dacă se întâmplă ca întâlnirile să fie filmate, atunci ele devin complet neamuzante și încărcate de o tensiune sinistră care ar face orice privitor din afară să se crucească. Din același motiv, redactorii NIVELUL2 s-au ambiționat să filmeze un podcast săptămânal pentru a se descărca de cunoștințe despre jocuri, experiențe gameristice și glume neamuzante.

În acest prim episod îi puteți vedea pe KiMO, Adrian Dobrescu și Vlad Costea în timp ce încearcă să poarte o discuție civilizată. Se parlamentează și pălăvrăgește despre ultimele postări de pe site (un LAN party mai altfel, review-ul lui Pumnezeu pentru jocul Red Dead Redemption 2 și știrea despre remasterul Command and Conquer: Red Alert), se schimbă opinii personale despre ultimele imersiuni în lumea jocurilor și ocazional se recită vorbe rămase necenzurate.

Atenție: inevitabil, aceast dialog include referințe la revista LEVEL și o serie de amintiri despre epoca de aur ale presei de gaming din România. Vreți să aflați despre momentul când LEVEL a oferit un joc full cu un crack descărcat de pe internet? Sunteți curioși să aflați opinia lui KiMO despre articolul publicat recent de Vlad Marko Tollea de la VICE România? Atunci chiar va trebui să vizionați toate cele 48 de minute de video!

Urmăriți acest prim episod și lăsați în căsuța de comentarii sugestii despre temele pe care ar trebui să le abordăm atunci când ne vom mai întâlni. Poate data viitoare ni se alătură și Aidan și/sau Marco pentru a întregi echipa.

4 Comments

  1. Sol decembrie 7, 2018
  2. Sol decembrie 7, 2018
  3. Lucian decembrie 9, 2018
  4. Alexandru decembrie 9, 2018

Leave a Reply