Project Legion: Dust 514 vine pe PC, într-o formă nouă

CCP Games, dezvoltatorul popularului MMO/simulator spaţial EVE Online, a dezvăluit un proiect F2P nou, destinat PC-ului, botezat temporar Project Legion – practic, o variantă metamorfozată a first-person shooterului gratuit Dust 514, titlu disponibil exclusiv pe PS3. Jocul a fost realizat în numai câteva luni de CCP Shangai, însă evoluţia lui ulterioară va ţine cont de preferinţele şi dorinţele comunităţii. Conform declaraţiilor lui Julien Bourbonnais, game designer, Project Legion urmăreşte „întoarcerea la origini” şi transformarea experienţei din Dust 514 într-una superioară, dar în acelaşi timp accesibilă jucătorilor noi, care nu sunt familiarizaţi cu universul EVE.

„[Project Legion] va fi mult mai accesibil. În primul rând, este un titlu free-to-play, fără restricţii de intrare. Este o experienţă nouă, ceva ce oamenii nu au mai experimentat până acum. Vrem să le oferim userilor ceva diferit.”, a declarat tot el, conform CVG. Succesorul Dust 514 a fost anunţat în cadrul EVE Fanfest 2014, locul unde a fost prezentat oficial şi viitorul space-sim EVE: Valkyrie (construit pe engine-ul Unreal 4), alături de enigmaticul trailer The Prophecy, ce indică o unificare a celor trei titluri sub o formă necunoscută încă. Momentan, Project Legion nu are confirmată o dată de lansare.

4 Comentarii

 • Mihai Ioan
  Publicat mai 4, 2014 2:25 pm 0Likes

  Oh da! Il astept de multa vreme. Cand am aflat ca Dust 514 e disponibil doar detinatorilor de PS3, mi-am dat cu tastatura in coa*e. Credeți-mă, o lovitura cu Logitech MK560 doare al dracului! Insa nu se compara cu lovitura data de CCP Games fanilor EVE cand au anuntat exclusivitate pentru PS3.

  • Theo
   Publicat mai 4, 2014 3:34 pm 0Likes

   I guess gaming protected your virginity for real.

 • DeusEx
  Publicat mai 4, 2014 3:01 pm 0Likes

  Ehh, eu astept mai tare Star Citizen

 • Theo
  Publicat mai 4, 2014 3:29 pm 0Likes

  This thing gave me a newfound interest for EVE

Adaugă un comentariu