LIMBO este disponibil în mod gratuit

Aflăm prin intermediul Steam News, despre faptul că, timp de două zile începând de astăzi, jocul LIMBO poate fi adăugat pe Steam, în mod gratuit. Nu, nu este un „weekend deal”. Jocul va rămâne în lista voastră pentru eternitate! (sau până ce vor închide serverele).

„Adaugă LIMBO contului tău de Steam, şi joacă-l gratuit, începând de astăzi, 22 Iunie. Odată aflat în listă, jocul este al tău pentru o perioadă nelimitată, aşa că, nu rata oportunitate de a juca această aventură întunecată şi stranie!”

Un titlu ce merită încercat. Aş vrea să vă ofer mai multe detalii, însă vă las pe voi să le descoperiţi. Este genul de joc în care dacă am oferit un indiciu, se strică toată atmosfera! Nu veţi regreta!

4 Comentarii

 • BUCURESTEAN
  Publicat iunie 23, 2016 8:42 am 0Likes

  9,99€ serios unde e gratuit ?

  • Taar
   Publicat iunie 23, 2016 8:47 am 0Likes

   A expirat oferta azi noapte. Pe 21 Iunie, dimineata a inceput, iar ieri noapte a expirat. A durat o zi jumatate, aproape doua, dar datorita decalajului de fus orar pe la noi expira ofertele pe seara sau in miez de noapte!

 • BUCURESTEAN
  Publicat iunie 23, 2016 3:12 pm 0Likes

  eu sunt blond sau ceva nu se leaga „( timp de două zile începând de astăzi, jocul LIMBO poate fi adăugat pe Steam )( începând de astăzi, 22 Iunie) ” nu ma deranjeaza ca nu am prins jocul dar pana mea de scriitor lu peste documenteazate , corecteaza textul scris de tine , si apoi posteaza …. Ai avut un singur lucru de facut nici ala nu e profi ! romania lu …guta .

  • Taar
   Publicat iunie 23, 2016 5:16 pm 0Likes

   Mersi de feedback. Am sa incerc sa iti explic cat pot eu de bine. Vad de unde este confuzia. Stirile au un oarecare decalaj, datorita diferentei de fus orar. Toate apar pe web dupa orarul american (Pacific Standard Time). Noaptea la noi este ziua la ei, diferenta fiind de 10 ore. Eu am primit stirea asta in noaptea de 21. Am redactat-o si programat-o sa fie publicata automat, alaturi de celelalte articole, in cursul zilei de 22, limita fiind ora 18:00. Promotia nu stiu cu exactitate cand s-a terminat, insa ieri, la ora 21:00 inca mai mergea activat jocul, o cunostinta reusind sa isi asigure o copie.

   Daca s-a terminat in cursul noptii asteia (sau diminetii, dupa cum preferi) nu stiu. Promotia a inceput pe 21 seara la noi, a tinut in ziua de ieri (22) si s-a terminat undeva in noapte dinspre 23 (banuiesc). Se aduna astfel aproape doua zile. Mai bine puneam 1 zi jumatate in loc de doua, am inteles confuzia. Dar nu este problema, mersi de feedback, de acum ma voi asigura ca voi pune si orele si minutele la fiecare stire ce are o limita de timp, fie ea oferta, in-game event etc. Vorba englezului, better safe than sorry. O zi buna in continuare bucuresteanule!

Adaugă un comentariu