Multiplayer-ul pentru Just Cause 3 a fost anulat

Forumurile de multiplayer ale lui Just Cause, anunţă „oprirea pe termen nedeterminat a dezvoltării JC3-MP”, fiind mai mult sau mai puţin o anulare indirectă. Partea bună este că dezvoltatorul acestui mod de joc (având rolul de lider secundar), a fost angajat de Avalanche Studios, parte a muncii sale având astfel şansa de a-şi găsi un loc în cadrul jocului principal. Mai mult de atât, acesta a fost unul din cele două moduri de multiplayer plănuite, cel din urmă nefiind afectat de către această decizie, nanos GbR continându-şi munca fără probleme.

„Veştile bune şi cele rele vin de obicei la pachet, iar acest caz nu este o excepţie. Acum câteva luni am primit o ofertă de nerefuzat – aceea de a mă alătura celor de la Avalanche Studios, pe postul de dezvoltator al proiectelor de prezent şi viitor. Ca parte a echipei, pot aduce multe aspecte cunoscute şi îndrăgite din cadrul JC2-MP, în viitoarele experienţe ale studioului, atingând limite pe care un simplu mod nu le poate oferi. Din păcate, datorită unor constrângeri de timp, nici eu, nici echipa, nu putem continua lucrul la JC3-MP – vieţile noastre sunt mult prea încărcate pentru a permite aşa ceva.

Vom oferi suport în continuare, acolo unde va fi nevoie, pentru JC2-MP – deşi nu vom adăuga conţinut nou în mod activ, vom rezolva diferitele bug-uri, vom menţine stabilitatea, şi ne vom asigura că JC2-MP va oferi o experienţă de calitate tuturor jucătorilor. Căutăm în continuare soluţii în cazul unor probleme prioritare (compatibilitatea cu AMD fără necesitatea unor intervenţii indirecte), pe care sperăm să le implementăm în viitorul apropiat.”

 

Adaugă un comentariu