Nordeus Hackathon, acum și pentru dezvoltatorii români de jocuri!

Intră în cursa pentru realizarea celui mai bun joc în mai puțin de 24 de ore!

Nordeus, cei care v-au adus pe micile ecrane jocul sportiv Top Eleven, dau startul celei de-a patra ediţii a evenimentului Nordeus Hackathon. Organizată pe data de 13 decembrie 2014, competiția de anul acesta le propune dezvoltatorilor şi designer-ilor de jocuri din mai multe țări, inclusiv România, să creeze cele mai bune jocuri video într-o perioadă de timp limitată la 24 de ore.

Cei pasionaţi de dezvoltarea jocurilor video vor avea astfel şansa să îşi demonstreze abilităţile într-un mediu de lucru simlar celor din marile companii din industria de gaming, competiția desfăşurându-se chiar la sediul Nordeus din Belgrad, Serbia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate cu console de jocuri, telefoane mobile, tablete şi alte echipamente hardware.

Cei care doresc să concureze în cadrul hackaton-ului pot aplica individual sau alături de prieteni, ca o echipă, pe site-ul www.nordeushackathon.com, până pe data de 26 noiembrie. Participanţii individuali vor fi repartizaţi în echipe, de către Nordeus, în funcție de abilitățile fiecăruia. La ediția de anul acesta sunt așteptați participanți din Grecia, Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru și, bineînțeles, România.

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor întrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o temă anume, dezvăluită în ziua concursului. Criteriile luate în considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare și produsul final. Fiecărui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, transportul şi mâncărica vor fi asigurate de Nordeus, astfel încât participanţii să se poată concentra în întregime pe dezvoltarea jocurilor.

“Concursul reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care își doresc să lucreze în industria de gaming, însă nu cunosc mediul de lucru. Pe de altă parte, concursul oferă posibilitatea dezvoltatorilor cu experiență să își pună la încercare abilităţile în cadrul unui proiect extrem de dinamic. Toți participanții vor avea şansa să îşi demonstreze creativitatea și să câştige premii tentante, însă mai presus de toate, să se distreze.” a declarat Milan Đukić, PR Manager la Nordeus.

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza următoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnică şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmări competiția online prin intermediul unei transmisiuni video dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate în timpul evenimentului vor putea fi descărcate după terminarea acestuia de pe aceeaşi pagină web. Jucătorii vor putea vota la rândul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia câştigând un premiu special.

Pentru înscrieri şi mai multe informaţii despre concurs vizitaţi pagina www.nordeushackathon.com, iar întrebările pot fi trimise pe adresa de e-mail hackathon@nordeus.com. Pentru mai multe informaţii despre Nordeus vizitaţi pagina www.nordeus.com.

Rămâneți aproape de noi pentru și mai multe noutăți suculente legate de eveniment. Cine știe, poate chiar de la fața locului.

Nordeus_big

Adaugă un comentariu