Mafia 3 Confirmat. Mai multe detalii la Gamescom

Noroc că vom fi şi noi prezenţi acolo. La Gamescom 2015, mai precis. Yup, ne vom afla pe meleaguri germane pe durata întregului eveniment, de unde vom trimite spre plaiurile mioritice cele mai proaspete ştiri şi informaţii. E un schimb benefic pentru toată lumea: credeţi-ne, se zvoneşte că ediţia acestui an este destinată să rămână în istorie. La urma urmei, nemţii se pricep să facă Geschichte.

Şi cum să fie altfel, când 2K a confirmat fără greţuri sau emoţii Mafia 3, joc ce urmează să fie prezentat pe larg taman la Gamescom-ul mileniului? Lăsat în grija studioului Hangar 13, cel de-al treilea capitol al francizei va primi un trailer oficial abia în 5 august, dată care coincide (foarte probabil să nu fie vorba despre un accident) cu conferinţa de presă Microsoft Xbox. Mai jos avem un tease.

Mafia_3_teaserSă sperăm că Mafia 3 este o ofertă pe care nu o putem refuza.

Sursa: kitguru.net

7 Comentarii

 • George.C
  Publicat iulie 28, 2015 5:50 pm 0Likes

  Am apucat sa il joc pe al doilea si va ramane pentru mine unu din cele mai bune jocuri butonate vreodata, a avut o poveste de nota 10 sper ca al treilea sa fie cel putin ca predecesorul sau si nu in ultimul rand sa nu pape multe resurse.

  • Aidan
   Publicat iulie 28, 2015 6:01 pm 0Likes

   La partea cu resursele, cam greu de sustinut argumentul. Hardware-ul evolueaza, jocurile evolueaza odata cu PC-ul. E normal sa fie asa. Optimizarea, pe de alta parte…:D

 • George.C
  Publicat iulie 28, 2015 6:06 pm 0Likes

  Oricum atunci cand se va lansa consider ca va fi jocul anului.

  • Aidan
   Publicat iulie 28, 2015 6:11 pm 0Likes

   Let’s pray for the best! 🙂

  • Kael'Thas Sunstrider
   Publicat iulie 28, 2015 7:49 pm 0Likes

   Nu stii anul lansarii,nu stii nici ce alte jocuri vor mai aparea in acel an,nu ai vazut o poza sau un trailer iar tu il consider deja jocul anului…genial..

 • DerangedGenius
  Publicat iulie 28, 2015 10:41 pm 0Likes

  Sper că va avea un treailer de mai mult de 1-2 minute, și să arate și ceva gameplay, măcar 7 minute…zic și eu.

 • Morphi
  Publicat iulie 29, 2015 12:56 pm 0Likes

  Mafia II a fost un joc bun, chiar foarte bun daca il luam separat fara sa-l incadram in serie si daca ne facem ca uitam de existenta primului Mafia.
  Am avut privilegiul sa joc mafia 1 chiar la lansare in 2002 si nici acum nu am uitat uimirea care ma coplesea de fiecare data cand porneam jocul.
  Un adevarat cult clasic. Clar in top 3 my favorite all time games.

  Mafia II, din pacate, nu s-a ridicat la nivelul primului, dar consider ca a fost un joc bun, peste medie.

Adaugă un comentariu