Mafia III se lansează în luna Octombrie

Mafia III se lansează în luna Octombrie, ne transmit cei de la 2k Games. Data de 7 mai exact, va fi ziua în care crima organizată va reveni pe sistemele noastre.

Jocul se va desfăşura în anul 1968, în New Bordeaux (o reimaginare a orașului New Orleans), un loc plin de activitate şi tematică caracteristică perioadei, reprezentată fie prin modă, muzică sau maşina condusă. După ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay a înţeles ce înseamnă cu adevărat o familie.

Întors acasă, acesta încearcă să scape de trecutul criminal, însă totul ia o întorsătura negativă din momentul în care familia lui surogată este ucisă de către mafia italiană. Din cenuşa acestui deznodământ, el începe să-şi reclădească o brigadă, cu ajutorul căreia va avea parte de răzbunarea mult dorită şi, poate, chair de şefia lumii interlope. Toate acestea prin schimburi de foc intense, isteţime de stradă, furturi de maşini, decizii grele pentru conştiinţă şi nu numai.

Mafia III va fi disponibil într-o ediţie standard, una Deluxe şi una de colecţie, pentru PC, PS4 şi XONE. Dacă alegeţi să faceţi o precomandă veţi primi ca şi bonus un pachet „Family Kick-Back” ce conţine trei maşini şi arme exclusive. Până atunci, vă las în compania acestui trailer şi vă urez vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4

 

 

5 Comentarii

 • Daniel
  Publicat aprilie 20, 2016 9:46 am 0Likes

  De departe, cele mai bune jocuri, in care iti poti scoate la iveala, your inner mob guy :))

  Si este cu mult peste seria The Godfather a celor de la EA Games 😛

 • George
  Publicat aprilie 20, 2016 10:17 am 0Likes

  Din fericire am jucat Mafia II insa din pacate doar pe el si am fost foarte impresionat de poveste, din trailer jocul arata foarte bine, sper sa fie macar ca fratele mai batran.

 • Bethrezen
  Publicat aprilie 20, 2016 10:37 am 0Likes

  Muzica de la inceputul trailerului: „Getto Dacii – Pe aici nu se trece” :))

  • blejdea
   Publicat aprilie 20, 2016 10:43 am 0Likes

   Shit you are right!

 • Teranul
  Publicat aprilie 21, 2016 6:58 am 0Likes

  Arata foarte bine din trailer, am jucat Mafia si Mafia II, dar in acelasi timp si seria The Godfather sunt un pasionat al genului astept cu nerabdare…

Adaugă un comentariu