Mafia III se lansează în luna Octombrie

Mafia III se lansează în luna Octombrie, ne transmit cei de la 2k Games. Data de 7 mai exact, va fi ziua în care crima organizată va reveni pe sistemele noastre.

Jocul se va desfăşura în anul 1968, în New Bordeaux (o reimaginare a orașului New Orleans), un loc plin de activitate şi tematică caracteristică perioadei, reprezentată fie prin modă, muzică sau maşina condusă. După ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay a înţeles ce înseamnă cu adevărat o familie.

Întors acasă, acesta încearcă să scape de trecutul criminal, însă totul ia o întorsătura negativă din momentul în care familia lui surogată este ucisă de către mafia italiană. Din cenuşa acestui deznodământ, el începe să-şi reclădească o brigadă, cu ajutorul căreia va avea parte de răzbunarea mult dorită şi, poate, chair de şefia lumii interlope. Toate acestea prin schimburi de foc intense, isteţime de stradă, furturi de maşini, decizii grele pentru conştiinţă şi nu numai.

Mafia III va fi disponibil într-o ediţie standard, una Deluxe şi una de colecţie, pentru PC, PS4 şi XONE. Dacă alegeţi să faceţi o precomandă veţi primi ca şi bonus un pachet „Family Kick-Back” ce conţine trei maşini şi arme exclusive. Până atunci, vă las în compania acestui trailer şi vă urez vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4

 

 

5 Comments

  1. Daniel aprilie 20, 2016
  2. George aprilie 20, 2016
  3. Bethrezen aprilie 20, 2016
    • blejdea aprilie 20, 2016
  4. Teranul aprilie 21, 2016

Leave a Reply