Vânzări record pentru Stellaris

Cei de la Paradox Interactive ne anunţă de faptul că noul lor joc, proaspăt ieşit pe piaţă, a doborât recordurile companiei privind vânzările de primă zi. Ieri, aceştia şi-au făcut debutul spaţial cu ajutorul lui Stellaris, un joc de tip „grand strategy”, cu tematică SF.

Lansarea a fost bine primită de întreaga comunitate de gameri, media recenziilor utilizatorilor Steam fiind 95% pozitivă. Mai mult de atât, acesta a acumulat 78/100 de puncte pe Metacritic! Cu peste 68.000 de jucători aflaţi simultan în joc, în prima zi de la lansare, Stellaris a detronat fostul deţinător al acestui titlu, Cities: Skylines. În primele 24 de ore, au fost vândute peste 200.000 de copii, devenind astfel cel mai de succes titlu al studioului, în toate aspectele.

Vânzări record pentru Stellaris

„Suntem extremi de mândri de întreaga echipă Paradox pentru reuşita unei astfel de lansări stelare. Acest lucru se datorează muncii grele şi dedicaţiei întregii companii, dar în special studioului Paradox. Faptul că jocul a fost primit cu atât de mult entuziasm din partea jucătorilor, evidenţiat prin recenziile de pe Steam, este tot ceea ce ne trebuie pentru a şti că întregul efort depus s-a meritat. Fanii şi-au pus încrederea în noi iar Stellaris va face parte din călătoria studioului Paradox pentru multă vreme de acum înainte.” ne transmite directorul executiv al Pardox Interactive, Fredrik Wester.

Joc cu tematică spaţială primit pozitiv de către public? Nu suntem martorii unui astfel de eveniment prea des!

1 Comentariu

  • Daniel
    Publicat mai 11, 2016 3:58 pm 0Likes

    Gone to youtube for a review :))
    Este prima data cand aud de acest joc.

Adaugă un comentariu